Atpakaļ uz nra.lv

Gads pēc krīzes pasludināšanas – kā klājas "Dzintaram"?

Portāls nra.lv 17.oktobris 2017, 12:03
 
Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency
Latvijas kosmētikas uzņēmums "Dzintars" sociālajos tīklos pateicas par sabiedrības atbalstu un paziņo, kas paveikts, lai mazinātu finansiālās grūtības.

"Tieši pirms gada mēs, AS Dzintars, nonākot finansiālās grūtībās, bijām spiesti ierosināt Tiesiskās aizsardzības procesu.

Pāris dienu laikā izjutām, ko nozīmē Latvijas iedzīvotāju atbalsts un patiesas rūpes par Latvijas senāko parfimērijas un kosmētikas uzņēmumu - par to liels Jums paldies! Jau no pirmās dienas zinājām, ka vēlamies turpināt ražot parfimērijas un kosmētikas produktus un būt daļa no Latvijas.

Kas ir izdarīts gada laikā?
1) Esam izveidojuši principiāli jaunu kosmētikas līniju “Future Formula” - efektīvs risinājums pret ādas novecošanos;
2) Pievērsušies jaunam kosmētikas virzienam - kosmeceitika - efektīvi produkti dažādu problēmu risināšanai. Pirmais produkts pret matu izkrišanu jau ir pārdošanā un drīzumā tiks izlaists produktu komplekts, kas cīnīsies ar tādu nopietnu ādas problēmu kā Akni;
3) Rūpīgi un pārdomāti atjaunojam un paplašinām veikalu tīklu - jau pavisam drīz tīklam pievienosies 3 jauni veikali;
4) Esam izveidojuši un aktīvi strādājam ar internetveikalu un digitālo vidi, lai mēs būtu tuvāk saviem pircējiem visā pasaulē.

Esam pārliecināti par mūsu izstrādātās stratēģijas pareizību un apzinīgi pildām Tiesiskās aizsardzības procesa plānu. Paldies, ka ļaujat darīt mums to, ko mēs mīlam!" vēsta uzņēmuma ieraksts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:57

Jaunākās diskusijas