Atpakaļ uz nra.lv

Pensionārs no Valkas brauc nodot ābolus un laimē milzīgu naudas summu

Portāls nra.lv 8.novembris 2017, 20:40
 
AFP/ SCANPIX
Ne reizi vien dzirdēts par īstiem veiksmes stāstiem, kad arī cilvēkiem tepat Latvijā izdevies laimēt patiešām ievērojamus laimestus. Arī šoreiz veiksme uzsmaidījusi kādam pensionāram no Valkas.

“Šogad mums ir milzīga ābolu raža. 25.oktobrī biju aizbraucis uz Valmieru nodot ābolus,” savu stāstu par to, kā viņš tika pie 100 000 eiro Simtgades loterijas laimesta, iesāk enerģisks un smaidīgs kungs no Valkas, kurš kopā ar ģimeni bija ieradies noformēt laimestu.

AFP/ SCANPIX

"Latvijas Loto" vēsta, ka kungs par atvestajiem āboliem nodošanas punktā ieguvis 18 eiro. "Iegāju Narvesen kioskā uz Rīgas ielas un nopirku sev vienu Simtgades loterijas biļeti - ar jūru. Taču ielas pretējā pusē, Latvijas Loto kioskā, nopirku vēl vienu biļeti sievai - ar kroņiem. Tā, lai būtu smuki.” Vīrs ar pirkumu devās mājup, uzdāvināja sievai biļeti, kasījuši katrs savējo. Sieva nokasījusi, viņai nekā. Bet vīram pie bērzu sulas bijis uzraksts par 100 000 eiro. “Parādīju sievai un uzreiz zvanīju meitai. Teicu, ka pērku jahtu.” Kāpēc jahtu? “Tas bija pirmais, kas iešāvās prātā. Ja cilvēks ir turīgs, viņš - loģiski - pērk jahtu,” puspajokam pusnopietni stāsta laimētājs. Sarunas laikā atklājas, ka viņš mīl jokus.

Atgriežoties pie nopietnākām tēmām, viņš atklāj, ka daļu naudas ziedos labdarībai bērniem. Šādam solim viņam esot savi iemesli, kurus nevēlējās atklāt. Tāpat sakopšot īpašumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:17

Jaunākās diskusijas