Atpakaļ uz nra.lv

Atklājies, ka latvieši sievietes visbiežāk mēģina iekarot ar savu mantību fotogrāfijām

Portāls nra.lv 15.novembris 2017, 11:01
 
Ilustratīvs attēls. / Instagram
Sievietes, kas lieto Latvijas iepazīšanās portālus, bieži sūdzas par vīriešu dzimumlocekļu fotogrāfiju saņemšanu sarakstēs. Nesen veiktā aptauja atklāj pretrunīgus datus par šo tēmu - vairākums sieviešu šādas bildes ir saņēmušas, savukārt vīrieši respondenti vairākumā atzīst, ka neko tādu nav sūtījuši.

Aptaujā 63% sieviešu atzīst, ka sarakstes laikā no vīriešiem ir saņēmušas viņu dzimumlocekļu fotografijas, tikmēr 75% vīriešu atbild, ka nekad šādas bildes nav sūtījuši. Jautājumā par vīriešu motivāciju, sūtot kailfoto, sievietes domā, ka tas atklāj vīriešu seklumu (27%), gandrīz tikpat to uzskata par slimīgu seksualitāti (26%), savukārt 43% vīriešu, kas atzinušies bilžu sūtīšanā, atklāj, ka ar to cerējuši pievilināt sievietes uzmanību.

Vismaz vienā jautājumā sievietes un vīrieši ir vienisprātis - 73% sieviešu un 63% vīriešu ir pārliecināti, ka virtuāli sūtīt savu dzimumlocekļu fotogrāfijas nav normāli.

Kaspars Antess atzīst, ka intīma rakstura fotogrāfiju sūtīšana ir ļoti izplatīta akivitāte iepazīšanās portālos. “Šādu fotogrāfiju cenzēšana ir viens no laika ietilpīgākajiem portāla administratoru darba pienākumiem. Izskatot sieviešu sūdzības portālos, bieži vien gan atklājas, ka viņas pašas ir provocējušas vīriešus uz šo bilžu sūtīšanu. Par ko vispār liecina dalīšanās ar savu dzimumlocekļu fotogrāfijām? Lielākoties par nabadzīgu un problēmātisku seksuālo dzīvi, kā arī par nespēju atšķirt iepazīšanās portālu no seksa portāla,” secina Antess.

Aptauja ir veikta šā gada novembrī. Tajā piedalījās 1270 sieviešu un vīriešu, kas ir reģistrējušies vismaz vienā iepazīšanās portālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas