Atpakaļ uz nra.lv

Jūrmalciema pludmalē atrasts interesants "jūras sūtījums"

Portāls nra.lv 17.novembris 2017, 14:52
 
Aivars Ķesteris, F64 Photo Agency
15.novembrī ap pusdienlaiku neikdienišķs atradums Jūrmalciema pludmalē gadījās nīceniecēm Sandrai un Santai, kuras atvaļinājuma laikā bija devušās uz Jūrmalciemu pastaigā gar jūru. Sievietes ūdens malā atrada pudeli ar vēstījumu tajā, vēsta portāls liepājniekiem.lv.

Vēstule ir lietuviešu valodā, tādēļ bija nepieciešams mazliet laika, lai tiktu skaidrībā, kas to rakstījis, kam adresējis un ar kādu mērķi. Portāls, piesaistot lietuviešu valodas zinātājus, noskaidroja, ka vēstule rakstīta, pudelē ievietota un jūras pastam nodota salīdzinoši nesen - 2017.gada 21.oktobrī.

Trīs dāmas ceturtajai, kuras vārds ir Virgīnija, 55.gadu jubilejā rakstījušas novēlējumus. Tāpat katra sieviete rakstījusi savas vēlmes. Virgīnija raksta: “Novēlu sev, lai mani un atnākušos daudz gadus vienotu paši tuvākie cilvēki, uzticami draugi, kuru tuvumā jūtos vajadzīga un mīļākā. Paldies viņiem.”

Irēna raksta: “Novēlu Virgīnijai burvīgus mazbērnus, bet sev gribu novēlēt labu meitas vīru un mazbērnu.”

39 gadus vecā Vilma savukārt raksta: “Novēlu Virgīnijai 55 gadu jubilejā palikt tādai, kāda tagad esi, veselību, sapņu, kas šodien ir ar tevi, īstenošanos. Novēlu vēl daudz gadus būt kopā ar mums. Sev novēlu izturību, veselību, entuziasmu, un mīlošu cilvēku blakus.” Visas četras sievietes vēstulē norādījušas savus telefona numurus, taču nav norādījušas vietu, kur pudele nodota jūras pastam, vēsta liepājniekiem.lv.

Avots: liepajniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas