Atpakaļ uz nra.lv

Sākusies pieteikšanās uz šova ''X Faktors'' otro sezonu

Portāls nra.lv 4.aprīlis 2018, 14:26
 
F64
Šoruden ar otro sezonu TV3 skatītājus priecēs vērienīgākais realitātes šovs Latvijā "X Faktors", kurš iekarojis ne tikai miljoniem skatītāju simpātijas visā pasaulē, bet arī tūkstošiem skatītāju mīlestību tepat Latvijā.

Ikviens dziedošais talants tiek aicināts pieteikties šova otrajai sezonai, lai gūtu iespēju attīstīt savas muzikālās prasmes, strādājot ar mūsu valstī labākajiem muzikālajiem pedagogiem, mūziķiem un producentiem.

"X Faktors" producente Latvijā Ilze Ūdre par ieguvumiem piedaloties grandiozajā šovā stāsta: "Ikvienam, kurš grib izmēģināt savu veiksmi, vēlas pārbaudīt savus spēkus un zina, ka mūzika un skatuve ir viņa sapņu piepildījumus, mēs varam sniegt iespēju cīnīties par tā realizēšanu, strādājot ar labākajiem pedagogiem, iegūstot skatuves darba zināšanas no šova mentoriem Intara Busuļa, Reiņa Sējāna un Aijas Auškāpas, šova veidotājiem, kā arī mācoties sevi pasniegt plašai auditorijai. Tā ir pieredze, ko nevar apgūt grāmatās, bet iegūt tikai darot!"

"X Faktors" ir televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir atrast jaunus dziedošus talantus. Skatītājiem tā ir muzikāla izklaide, kurā baudīt lieliskus priekšnesumus un just līdzi saviem favorītiem, savukārt jaunajiem mūziķiem tā ir iespēja pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā attīstīt savas prasmes un iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai. Pērn rudenī muzikālais šovs debitēja Latvijā, un tā pirmais raidījums piesaistīja teju pusmiljonu Latvijas skatītāju uzmanību. Savukārt decembrī, kad šova pirmā sezona iegāja finišā taisnē un ikviens finālists bija iekarojis tūkstošiem skatītāju un klausītāju sirdis, tas kļuva par skatītāko TV pārraidi.

Arī šogad atlase dalībai šovam norisināsies vairākās Latvijas pilsētās: Rīgā, Liepājā, Jelgavā, Valmierā, Rēzeknē un Jēkabpilī.

Dziedātājs bez auditorijas nav dziedātājs, tādēļ piepildi savu sapni par karjeru mūzikas nozarē, līdz 11. maijam piesakoties muzikālajam realitātes šovam "X Faktors" un kļūstot par šova 2. sezonas zvaigzni. Pieteikuma anketu meklē xfaktors.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas