Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sākums

Televizors kā mākslas darbs

© publicitātes

TP Vision ar jauno Philips DesignLine televizoru ir radījis apvērsumu TV pasaulē, pirmo reizi televizoru pārvēršot par mākslas darbu, kas labi iederas pat visizsmalcinātākajā interjerā.

Philips DesignLine atšķiras no citiem televizoriem ar viendabīgu melnu plāna stikla korpusu, kura ekrāns izslēgtā veidā nav redzams. Savukārt ieslēgtā veidā Philips unikālā Ambilight funkcija projicē gaismu ārpus ekrāna, tādā veidā turpinot attēlu uz sienas. Televizors ir bez rāmja un statīva, kas gaidīšanas vai izslēgtā režīmā ir melns stikls.

«Tirgū ieviešam augstas kvalitātes televizorus: elegantus, ērti lietojamus un ar izcilu dizainu. Jaunais Philips DesignLine televizors ar stikla korpusu ir reizē inovācija un mākslas darbs TV dizaina pasaulē,» uzsvēra TP Vision pārstāvis Latvijā Raimonds Vilks.

Projektējot unikālo dizaina televizoru, inženieri vienlīdz lielu uzmanību veltīja attēlam, lai tas atbilstu augstākajai attēla kvalitātei. Zem stikla korpusa atrodas augstas izšķirtspējas LCD ekrāns, kas aprīkots ar spēcīgu divkodolu procesoru un Perfect Pixel HD iekšpusē. 1400 Hz Perfect Motion Rate nodrošina lielisku attēla kustības asumu. Televizorā ir iebūvētas arī aktīvā 3D tehnoloģijas kombinācijā ar ātrgaitas displeju, kas nodrošina lielisku 3D skatīšanās pieredzi Full HD izšķirtspējā. Televizoram ir visas mūsdienu Smart TV funkcijas, kas nodrošina ērtu lietojumu kopā ar citām viedtehnoloģijām.

Philips DesignLine jaunie modeļi (46PDL8908 un 55PDL8908) ar 117 cm (46”) un 140 cm (55”) ekrāna izmēru ir nopērkami jau Latvijā – Elkor Plazza un SPICE Elkor.

***

Priekšrocības

- Philips DesignLine televizoriem izslēgtā veidā ekrāns nav redzams.

- Unikālā Ambilight funkcija paplašina attēlu un rāda to ārpus TV ekrāna.

- DesignLine ir iespējams atšķirīgs novietojums telpā – to var pielikt vai arī atstutēt pret sienu kā lielu plakātu.