Atpakaļ uz nra.lv

Uz Latvijā ražotas kūkas iepakojuma atrastas dīvainas zīmes

Portāls nra.lv 10.novembris 2017, 18:55
 
TT NEWS AGENCY/SCANPIX
Uz kādas Latvijā ražotas kūkas pircēja atklājusi dīvainas zīmes. Sieviete apgalvo, ka tā ir rūnu formula, kura var radīt bīstamību, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Tiek ziņots, ka rūnas nav redzamas kūkas ārpusē. Raidījuma skatītāja ir pārliecināta, ka šādas rūnas var programmēt cilvēku arī pret viņa gribu un ka ražotājam obligāti būtu jānorāda par konditorejas izstrādājuma apstrādāšanu ar rūnu maģiju.

Ekrānšāviņš no Bez Tabu

Interesanti, ka pats kūku ražotājs nav zinājis par zīmju izmantošanu.

"Iepakojuma ražotāju par šo situāciju esam informējuši un gadījumā, ja izvērsīsies plašāka diskusija, informēsim šā uzņēmuma pārstāvjus par viņu preču zīmes interpretāciju," teikts sižetā.

Vecās Ģertrūdes un Bolderājas draudzes mācītājs Oskars Smoļaks brīdina skatītājus: "Cilvēki nenovērtē spēka zīmju vai formulu bīstamību, jo, tās izmantojot, atver durvis uz dēmonisko pasauli, no kuras grūti izkļūt. Maldīgi domā, ka, izmantojot maģiskas zīmes vai burvestības, mainīs apstākļus un ietekmēs situācijas, bet patiesībā tas pavēršas nevis pret situācijām un apstākļiem, bet pret pašu. Rezultātā cilvēkiem grūti saprast, kāpēc viņu dzīvē, pēkšņi sāk notikt negatīvas lietas."

Avots: Skaties.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas