Atpakaļ uz nra.lv

Zēns nespēja pārdzīvot vectēva nāvi, bet māte - zēna nāvi

Portāls nra.lv 10.decembris 2017, 21:01
 
pixabay.com
Tādā veidā pārtrūka Tomlinu dzimta no Lielbritānijas. Ārsti apgalvo, ka ģimenes locekļiem ir novērota vāja sirds kopš dzimšanas.

10 gadus vecais Džeks Fada Tomlins ļoti mīlēja savu vectēvu, jo viņš auga bez tēva, raksta "Daily Mail". Džeks aizrāvās ar futbolu un kopā ar vectēvu gāja skatīties spēles.

Taču šogad vectēvs nomira. Nāves cēlonis — sirdstrieka. Pēc 18 stundām bērns sāka sūdzēties savai mammai, 32 gadus vecai Ešlijai, uz spēcīgām sāpēm krūtīs, bet Džeimsa meita pati ļoti pārdzīvoja zaudējumu un nodomāja, ka zēnam sāp stresa dēļ.

Pēc divām stundām bērnu nogādāja slimnīcā, kur Džeks mira no galvenās artērijas plīsuma.

"Mēs domājām, ka Džekam sāp sirds, zaudējot vectētiņu. Ironiski, ka viņa sirds neizturēja...jo... Džekam bija vislielākā sirds. Viņš man iedeva 10 labākos dzīves gadus," saka Ešlija.

Scanpix

Ešlija Tomlina nespēja pārdzīvot divu iemīļoto vīriešu zaudējumu. Kopā ar māti Džilu viņa nodzīvoja tikai divas nedēļas pēc dēla nāves.

Pirmdien, 4 .decembrī, bet Džila atrada Ešliju vannas istabā bez samaņas. Ātrā palīdzība konstatējusi tādu pašu nāves cēloni, kā mazajam Ešlijam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas