Atpakaļ uz nra.lv

Zināms, kā klājas ar vēzi slimajam mazajam Dāvidam, kuram Latvijā vāca naudu

Portāls nra.lv 5.februāris 2018, 14:20
 
facebook.com
Pirms neilga laika Latviju pāršalca ziņa par kādu puisēnu vārdā Dāvids, kam ir atklāta reta onkoloģiska saslimšana un kura ārstēšanai ir nepieciešama finansiāla palīdzība.

Tagad tiek ziņots, ka ziedojumu vākšanas kampaņa, lai atbalstītu mazā rēzeknieša Dāvida cīņu ar retu onkoloģisku saslimšanu, tuvojas beigām, informē biedrība "Vēlos palīdzēt".

"Deviņpadsmit dienu laikā uz biedrības bankas kontu Dāvidam ziedoja 1060 cilvēki, un mums ir izdevies savākt 16 318,25 eiro lielu atbalstu. Kā arī 27. janvārī notika labdarības futbola spēle LTFA 1.līga Rēzeknes FA - LDz Cargo, kuras laikā tika ziedoti 1044,63 eiro. Mēs varam būt droši, ka Dāvids izies labāko rehabilitāciju, kā arī viņa vecākiem būs līdzekļi, ja pēkšņi radīsies neparedzēti izdevumi," informē biedrība.

Tikmēr Dāvida māmiņa lūdz nodot pateicības vārdus: “Kopš pirmā decembra mūsu ģimene tic brīnumiem. Un ne tikai tādiem, kas palīdzēs mūsu bērniņam izveseļoties, bet arī tiem, kas palīdz visiem apkārtējiem cilvēkiem sadoties rokās un palīdzēt nelaimē nonākušajiem... Paldies, par sajūtu, ka neesam vieni! Paldies, visām organizācijām un cilvēkiem tajās, kuriem nav vienaldzīgs viena maza cilvēciņa liktenis.. Dāvida dzīvesprieka pietiktu veselam pūlim! Es ceru, ka viņa šībrīža apņemšanās kļūt par ārstu nekad nezudīs un viņš spēs palīdzēt vēl daudziem citiem cilvēkiem. Paldies, katram no jums un visiem kopā!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas