Atpakaļ uz nra.lv

Sieviete Stradiņu slimnīcā novēro ko amizantu

Portāls nra.lv 15.februāris 2018, 9:30
 
pixabay.com
Ingūna dalījusies ar novērojumiem slimnīcas uzņemšanā un apbrīno personāla rūpes un ātro reakciju tikt galā ar visdažādākajām situācijām.

"Meita jau kādu brīdi (2 ned.) cīnījās ar vīrusu un vidusauss iekaisumu. Dzēra gan izrakstītās zāles, gāja skalot degunu pie LOR, līdz galvassāpes pastiprinājās tik ļoti, ka sākās vēl vemšana. Saucām ātro palīdzību, un tika aizvesta uz Stradiņiem. Meita ir ievietota jaunā, izremontētā korpusa, LOR nodałas palātā.
Pateicība visam Paula Stradiña Klīniskās Universitātes slimnīcas, LOR nodałas personālam par attieksmi. Un uzturēties izremontētajā nodałā ir łoti patīkami.
Bet ārstu, medmāsiņu, feldšeru darbu neapskaužu. Pie šīs slimību intensitātes, vēl jācīnās ar visādiem "brīnumcilvēkiem".

Te maza "etīde" no ienākšanas slimnīcā. Kamēr veic virkni izmeklējumu, jāuzturās kopīgā palātā, kur vienu gultu no otras aizsedz aizkariņš. Blakus meitai, aiz aizkariņa, tiek izmeklēts manāmi iereibis vīrietis, kuru beigās pat iemidzina un piesien pie gultas, lai varētu veikt nepieciešamos izmeklējumus. Viņš noģērbjas gandrīz kails, jo redz, slimnīcas lampu gaismā - sauļošoties. Dažas gultas tālāk kāda kundze satraukusies, ka viņa neredzēšot šovakar "Panorāmu", un kliedz, vai var kāds viņai ieslēgt "Panorāmu". Vēl tālāk kādam vīrietim slikti ar sirdi, un viņš paliek dusmīgs, bļaujot: "Nepietiek, ka ar sirdi būs jāaiziet, vēl jāklausās šī kliedzošā kundze. Vai var kāds viņai ieslēgt to "Panorāmu"?

Tikmēr iereibušajam vīrietim masiņa liek apgērbties, kungs laikam sauļošanās ietekmē paliek seksuāli uzbudināts, un sāk māsiņaiizteikt neķītrus sekssuālos piedāvājumus. Māsiñņ paliek manāmi dusmīga un kungam atrūc: "Es Jums te neesmu nekāda ielas meita!"

Kungs neliekās mierā, nu viņam sagribējies pačurāt un nu ļoti traucē aizkariņš, kurš viņu atdala no manas meitas. Meita to redzot saka: "Atvainojos, čurājošu krāniņu skati ir tas, kas man dotajā brīdī vismazāk vajadzīgs." Piesteidz personāls. Medbrālis sargā manu meitu un aizkariņu, kamēr otrs palīdz kungam nokārtot alkohola izraisītās, spiedīgās vajadzības...

Nu ko lai saka? Paldies, visiem ārstiem, māsiņām un medbrāļiem, ka Jūs mums esat! Un ka tiekat galā ar visām šīm trakajām situācijām paralēli sniedzot palīdzību. Jūs esat brīniškīgi! Par Jums!" pateicas Ingūna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:21

Jaunākās diskusijas