Atpakaļ uz nra.lv

Bobslejista Daumanta Dreiškena sieva publicē atklātu vēstuli

Portāls nra.lv 25.februāris 2018, 14:28
 
Facebook.com/Guna Dreiškena
Pēc olimpiskajām spēlēm Phjončhanā, kas slavenajam latviešu bobslejistam nebija gluži veiskmīgas, un beigušās ar lēmumu beigt bobslejista karjeru, viņa sieva Guna Dreiškena sociālajos tīklos publicējusi pateicību savam vīram, viņa faniem un visai bobsleja saimei.

"Kad pirms sezonas rakstīju par Olimpiskajām spēlēm un sapņa piepildīšanu, neiedomājos, ka tas viss beigsies ar pilnu sirdi, asarām acīs un lēmumu beigt sportista karjeru ar rūgtuma sajūtu..." savu vēstījamu sociālajā tīklā "Facebook" sāk Guna.

"Protams, ka es priecājos, ka no visas šīs situācijas ieguvēji esam mēs- ģimene, jo būsim beidzot ieguvuši bērniem tēti un man beidzot būs vīrs. Vai kaut ko vēl vairāk var vēlēties? Bet man pašai ir tik neizsakāmi skumji ap sirdi, kad bobsleja laiks mūsu dzīvē ir beidzies. Tā bija ne vien Daumanta dzīve un aizraušanās, bet arī mūsu - ar sirdi un dvēseli iekšā visā tajā," turpina Dreiškena sieva.

"Nu šis posms ir pagājis un būs grūti to pieņemt, taču zinu, ka priekšā ir gaidāms jauns ceļš ar jauniem pārbaudījumiem un izaicinājumiem. Neviens nesaka, ka tas būs viegli, bet dzīvē nekas nav vienkārši. Paldies bobsleja saimei un visiem, kas tajā bija iesaistīti, paldies Daumantam, kurš šajā visā ierāva arī mani," ar optimismu nākotnē raudzās Guna.

"Paldies Daumantam par visu sasniegto, par visiem panākumiem, par sava vārda ierakstīšanu Latvijas vēsturē, par prieka asarām un galu galā arī par skumju asarām... bet tas viss bija tā vērts- bez nožēlas. Jo kas mūs nenogalina - padara tikai stiprākus! Pat tik skarbas mācības, kādas iegūtas pēdējā laikā. Bet teikšu bērnu vārdiem- tētis IR svarīgāks par medaļām! nav vārdiem aprakstāms cik ļoti lepojamies ar Daumantu! Paldies Daumanta vecākiem un māsām par tik labu, sirsnīgu, patiesu un stipru vīrieti, kādu ir izaudzinājušas. Paldies visiem, kas sūtīja sveicienus, kas rakstīja, atbalstīja. Gaidām tevi mājās Daumant!" viņa velta pateicības vārdus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas