Atpakaļ uz nra.lv

Pasažiere sašutusi, ka šoferis autobusā aizliedz ēst

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 11.jūnijs 2018, 7:05
 
F64
Kāda pasažiere portālā "sudzibas.lv" paudusi sašutumu par sabiedriskā transporta šofera rīcību.

Sieviete raksta, ka šoferis, kas ved pasažierus maršrutā Rīga-Daugavpils, esot skaļi paziņojis, ka vairāk nekā trīs stunda braucienā autobusā ir aizliegts ēst.

"Vēlos vērst uzmanību uzņēmumu un Latvijas iedzīvotājus, maršrutā Rīga-Daugavpils, no Rīgas autobuss izbrauca 13.25 bija rupjš šoferis, kurš vēl autoostā aizverot durvis un neizbraucot vēl, uzreiz mikrofonā paziņoja, ka autobusā ēst aizliegts, stāvēt aizliegts un no sēdvietas celties aizliegts, kamēr autobuss brauc, var piecelties, kad jau stāv pieturā autobuss . Pa ceļam daži uzdrīkstējās atvērt ēdamo, šoferis bļaujot mikrofonā pateica - viņam nav jāsmaržo ēdiena smirdoņu, un varēs paēst ārā Pļaviņās 10 minūtes.
Autobusā bija daudzi bērni, kuri 3.5h laikā noteikti grib uzēst.Tik rupju šoferi neesmu redzējusi," sašutusi ir pasažiere.

Tikmēr komentētāji steigušies aizstāvēt autobusa šoferi, rakstot, piemēram, ka "pareizi ir, autobusā ir jābūt kartībai un savi noteikumi. Un par ēšanu runājot, tas būtu jāaizliedz ar likumu, pirmkārt, tik šaurā telpā ēdienu smakas ir neizturamas un, otrkārt, cilvēki ir tādas cūkas, ka vien liekas, ka pirmo reizi dzīve ēd."

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:22

Jaunākās diskusijas