Atpakaļ uz nra.lv

Māte sašutusi: Pēc ārstēšanās Tukuma slimnīcā zīdainis saslimst ar jaunu vīrusu

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 10.jūnijs 2018, 15:02
 
F64
Kāda māmiņa portālā "sudzibas.lv" pastāstījusi par nepatīkamu pieredzi, kas saistīta ar ārstēšanos Tukuma slimnīcā.

Sieviete vērš uzmanību uz medicīnas māsu nolaidību, kuras dēļ viņas 10 mēnešu vecais mazulis no ārstniecības iestādes mājās atgriezās ar jaunu vīrusu.

"Vairāk iet runa par Tukuma slimnīcas bērnu nodaļas māsiņām. Jo viņas pieņem pacientus, ievieto palātās. Dod zāles un pārējo. Pirmkārt, jau nebija loģiski ievietot meitenīti ar kaut kādu vēdera vīrusu blakus zīdainim (10 mēneši), kuram ir pavisam cita diagnoze. Labi, palātas it kā atsevišķi, bet tomēr kopā, jo durvis izziet kopā. Nu tad mēs atnesām mājās no šīs meitenītes vēdera vīrusu, ar kuru bija jāmokas jau tā nomocītajai meitiņai un vēl diviem maziem bērniem. Otrkārt, neievēro ārsta norādījumus. Respektīvi, mūsu gadījumā ārsts laida mūs mājās ar noteikumu ielaist caur katetru antibiotikas pirms došanās prom. Tajā vietā māsiņas izņēma katetru un antibiotikas iedeva tāpat trauciņā, pasakot, lai iedod, kad eju prom. Nu ārste, protams, nebija apmierināta par šādu nekompetenci. Treškārt, no vairākām māsiņām ļoti nejauka attieksme," raksta māmiņa piebilstot, ka negatīva pieredze šajā slimnīcā bijusi arī viņas radiniecei.

Viņa novēl Tukuma slimnīcai mainīt personāla attieksmi pret darbu.

Jāpiebilst, ka no veselības nozarei papildus 2018. gadā piešķirtajiem 200 miljoniem eiro lauvas tiesa novirzīta tieši mediķu algu palielināšanai, taču, kā izrādās, algas vairākiem mediķiem esot palielinājušās vien par pārdesmit eiro. Piemēram, kāda sieviete, kas jau vairāk nekā desmit gadus strādā par medmāsu, atklāja, ka viņas alga 2018.gadā palielinājās par 11 eiro.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas