Atpakaļ uz nra.lv

Vangas baisie pareģojumi: Kādai nākotnei mums jāgatavojas?

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 23.jūnijs 2018, 13:42
 
Reuters/Scanpix
Ne reizi vien ir pierādījies, ka aklās bulgāru gaišreģes Vangas pareģojumi ir ticamāki par citu ekstrasensu minējumiem. Lai gan Vanga vairs nav starp dzīvajiem, joprojām ik pa laikam tiek publicēts viņas sacītais. Izvēle, protams, ir katram - ticēt vai neticēt.
Eiropa kļūs tukša un auksta.

Ir apgalvojumi, ka Vanga precīzi pareģoja 11. septembra teroraktus Ņujorkā, Breksita notikšanu, "Islāma valsts" uzplaukumu, kā arī postošos cunami viļņus Indijā 2004. gadā, pirms tie notika.

Vanga ne reizi vien ir minējusi par eiropiešu un musulmaņu pretestību un, ja ticēt viņas pareģojumiem, Eiropa kļūs tukša un auksta. Nav izslēgts arī tas, ka tiks izmantoti ķīmiskie un kodolieroči.

Vanga minējusi, ka jau XXI gadsimtā Eiropā valdīs musulmaņi. Daži apgalvo, ka pirmsākumi tam ir redzami jau šobrīd, jo migrantu problēma Eiropā ir aktuālāka nekā jebkad.

Tikai XXIII gadsimtā Francijas teritorijā izveidosies partizānu kustība, kas sāks cīnīties ar musulmaņu uzstādīto kārtību.

Vangai ne reizi vien tika uzdots jautājums, kad sāksies Trešais pasaule karš un vai tas vispār būs.

Uz visiem tāda veida jautājumiem viņa vienmēr ir atbildējusi: "Sīrija vēl nav kritusi".

Vanga vienmēr īpašu lomu uz pasaules politiskās skatuves iedalījusi Krievijai. Pēc viņas teiktā, Krievija nepiedalīsies Trešajā pasaules karā un tai kopā ar citām pasaules lielvarām (visticamāk Ķīnu, Indiju un, iespējams, Vāciju) izdosies pasaulē uzstādīt mieru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas