Atpakaļ uz nra.lv

Atklājas, ka "Vairāk Saules" kratīšanas laikā cietuši ne tikai darbinieki, bet arī viņu bērni

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 19.jūnijs 2018, 13:31
 
F64
Restorānu tīkla "Vairāk Saules" līdzīpašnieks Endijs Bērziņš izdevuma "Privātā Dzīve" žurnālistei Inesei Mizovskai pastāstīja emocionālo nodarījumu, kas piedzīvots policijas kratīšanas laikā.
Nezinu, kā iespējams kompensēt emocionālo nodarījumu mūsu bērniem, kas raudāja, domājot, ka vecākiem būs jāiet cietumā. Tās ir emocijas, kas paliek atmiņā uz ilgu laiku.

Runājot par policijas veiktajām kratīšanām restorānos "Vairāk Saules", Bērziņš atklāj, ka viņu visvairāk pārsteidzis agresīvais veids, kādā notikusi pārbaude un mantu konfiskācija.

Pirms notikušā viņš esot domājis, ka kaut kas tāds var notikt Krievijā vai Kazahstānā, bet ne Eiropas Savienības valstī.

"Šāda veida operāciju varētu īstenot, ja būtu darīšana ar slepkavām, bet viņi ieradās birojā ar ieročiem un vairogiem, pārbiedējot trīs grāmatvedes. Bija sajūta, ka viņi nupat atklājuši urāna bagātinātājus. Mums visiem tika pārmeklētas mājas, atņemti datori un telefoni. Es ceru, ka materiālie zaudējumi pēc pārbaudes tiks kompensēti, bet nezinu, kā iespējams kompensēt emocionālo nodarījumu mūsu bērniem, kas raudāja, domājot, ka vecākiem būs jāiet cietumā. Tās ir emocijas, kas paliek atmiņā uz ilgu laiku," atklāja Bērziņš.

Jau vēstīts, ka Valsts policija par iejaukšanos kases aparātu darbībā restorānu tīklā "Vairāk saules" pagājušajā nedēļā bija aizturējusi četras ar restorānu tīklu saistītas personas. Policijai ir aizdomas, ka noziedzīgo darbību rezultātā valstij nodarīti aptuveni 1,5 miljonu eiro lieli zaudējumi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:55

Jaunākās diskusijas