Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Džodija Fostere apprecējusies ar draudzeni

© Vakara Ziņas

Pasaulslavenā amerikāņu kinoaktrise Džodija Fostere un viņas draudzene fotogrāfe Aleksandra Hedisona pēc vētrainās mīlas dēkas legalizējušas savas attiecības. Slēgtajā laulības ceremonijā piedalījās abu sieviešu tikai vistuvākie cilvēki.

ASV Kinoakadēmijas balvas «Oskars» divkārtējā laureāte Džodija Fostere slavena ne tikai ar kino lomām, bet arī ar savu netradicionālo seksuālo orientāciju. Šķiet, ka atšķirībā no citām Holivudas slavenībām Fosteres tieksme uz viendzimuma attiecībām nav tikai reklāmas triks vai mirkļa aizraušanās. Šā gada aprīļa beigās aktrise devās pie altāra ar savu 44 gadus veco draudzeni Aleksandru Hedisonu. Kinozvaigznes izredzētā arī pieder pie šovbiznesa pasaules – viņa ir profesionāla fotogrāfe.

Abu sieviešu mīlas dēka sākās 2013. gada vasarā. Par to, kā arī par savu netradicionālo seksuālo orientāciju publiski Džodija Fostere pastāstīja kino prēmijas «Zelta globuss» pasniegšanas ceremonijā.

Līdz šim Holivudas kinozvaigzne bija priekšzīmīga sieva un māte. 20 gadus Džodijai Fosterei bija attiecības ar producentu Sidniju Bernardu, un viņa audzina divus dēlus. Pagaidām vēl nav zināma bērnu reakcija, uzzinot par mammas jauno laulību...