Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Krievijas reperis Timati skarbi izteicies par Končitu Vurstu

© scanpix

Krievijās populārais reperis Timatī sociālajos tīklos ir veltījis skarbus vārdus Eirovīzijas konkursam un tā uzvarētājai Končitai Vurstai.

"Eirovīzijas zemo reitingu problēmu atrisināja bārdains transseksuālis. Eiropa ir brīva no homofobijas un netradicionālas seksuālās orientācijas aizspriedumiem. Sasodīts, izlīda visi ārā no saviem mitekļiem un svinēja savu mazo triumfu, skūpstoties savā starpā. Ja es šajā dienā staigātu pa ielu un redzētu divus vīrus skūpstoties sabiedriskā vietā, es bez šaubām viņiem sadotu pa purnu," tā populārais reperis.

Timatī atklāja, ka atbalsta Krievijas prezidenta Vladimira Putina nostāju aizliegt geju un lebiešu gājienus. "Nevēlos savam bērnam kādreiz skaidrot, kādēļ divi veči vai vecis ar bārdainu dāmu skūpstās sabiedriskā vietā. Jāsaprot, ka tā ir smaga mūsdienu sabiedrības psiholoģiska slimība. ASV turpina Eiropu indēt ar šīs slimības propogandu, ar domu palielināt geju un lesbiešu skaitu Eiropā. Varu tikai vēlreiz pateikt pateikties Vladimiram Putinam par to, ka viņš ir aizliedzis geju un lesbiešu gājienus Maskavā," point.md/ru