Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

Daudziņa par prieku vīram nogriezusi "zēngalviņu"

© Vakara Ziņas

«Tāda es esmu. 12.05.2014. Matu griezums un foto – Artis Bandonis,» – tik īsi un kodolīgi savus draugus sociālajā vietnē «facebook.com» pirmdien pārsteidza seriāla «UgunsGrēks» Helēnas lomas atveidotāja, aktrise un runas pedagoģe Zane Daudziņa.

Aktrises Zanes Daudziņas jaunais imidžs ir patiesi pārsteidzošs, par ko liecina arī daudzie komentāri zem bildes. Viena daļa sajūsminās: drosmīgi, stilīgi un skaisti! Nu vienkārši fantastiski! Aktrise Anna Šteina priecājas: «Wow, superīgi, welcome to the club!» Žurnāliste Elita Veidemane saka, ka «Zane smuka un vēl jaunāka»! Aktrise Dārta Daneviča novēl, «lai mati nes arī jaunus, labus piedzīvojumus». Bet daļa ir neizpratnē: kas tevī pašā ir mainījies, ja vajadzēja mainīt tēlu? Man gan patika garie mati, atvainojos... +10 gadi... Zane!?!?!? Forši jau, bet... nu jā, jāpierod. Modes dizainere Elita Patmalniece ir šokā: «Ak, Dies!!!», bet viņas māsa Ilze Patmalniece domā, ka Zane tagad izskatās «kā skuķēns». Arī čelliste Kristiāna Balčus izmisīgi taujā, «kur pazuda mati»? Uz ko kāda cita Zanes draudzene atteic, ka «nav jau zobi – ataugs», bet vēl kāda ir pārliecināta, ka «trakajiem pieder pasaule»!

Uz »VZ« jautājumu, kāpēc aktrise tik kardināli mainījusi imidžu, Zane Daudziņa, sazvanīta esam Barselonā kopā ar vīru, Jaunā Rīgas teātra aktieri Vili Daudziņu, smejot atteic, ka nekas slikts nav noticis. «Es pati kādreiz domāju, ka ir jānotiek kaut kam sliktam, lai sieviete tā mainītos, bet tiešām nekas nav noticis! Tā drīzāk bija ziņkārība – paskatīties uz savu dabisko matu krāsu un ieraudzīt sevi savādāku. Gan ataugs, es jau nenocietīšos un ataudzēšu, visu laiku jau tā nestaigāšu,» saka seriāla skatītāju iemīļotā aktrise. Zane stāsta, ka reiz jau viņai bijuši tieši tik īsi mati – tas bija pirms 16 gadiem, kad tikko bija piedzimis Kārlītis, viņas pirmais dēls.

«Pavisam godīgi – tas ir sveiciens Vilim,» Zane pēkšņi atzīstas, sakot, ka viņas vīram kādreiz ļoti patika viņas īsie mati. «Ilgi nevarēju saņemties. Šim solim iekšēji gatavojos kādus sešus gadus. Šopavasar nogriezu vispirms pusi no garuma, un pēc tam vairs nebija žēl. Un te nu tas ir! Vilim ļoti, ļoti patīk.».