Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Miljonārs Maligins mīlas skurbulī maina testamentu

© F64

21. oktobra pievakarē farmācijas kompānijas «Olainfarm» prezidents Valērijs Maligins (51) un aktrise, māksliniece un režisore Elīna Dzelme (30) aicināja viesus – tuvākos radus, draugus un paziņas – uz savu laulību ceremoniju. Kāzu svinības norisinājās Jaunmoku pilī.

Abu attiecības kā pārsteigums sabiedrībai

Par Elīnas Dzelmes un Valērija Maligina attiecību pirmsākumiem tiek dēvēts 2015. gada sākums, kad pāris savas jaundzimušās jūtas vairs nevairījās izrādīt plašākai sabiedrībai. Runas par abu attiecībām uzvirmoja, kad turīgais uzņēmējs Maligins kādā drēgnā februāra pievakarē apmeklēja Elīnas Dzelmes ceturto personālizstādi «Pirmses». Toreiz sarunā ar »Vakara Ziņām« Valērijs Maligins atzina, ka Elīna ir talantīga māksliniece un viņam ir arī dažas gleznas, kuras gan pēc sava satura neiederas viņa privātmājas gleznu galerijā, kur ir pavisam cita rakstura mākslas darbi, bet savu vietu radušas darba kabineta vidē.

Jau šajā pavasarī izplatījās runas, ka abu attiecībās ir iestājusies krīze. Tiesa gan, pats Mailgins noliedza, ka ar Elīnu būtu pašķīrušies. Uz nelielu laika posmu pārim tomēr bija iestājusies pauze jeb pārdomu brīdis. Taču kaisles pilnās attiecības izrādījās stiprākas par visu, tādēļ pāris atkal apvienojās un baudīja viens otra tuvību.

Šā gada vasaras sākumā Elīna un Valērijs nodibināja kino producēšanas kompāniju «Egotrashcinema». Zinātāji apgalvo, ka Elīnai ir ļoti liela ietekme arī pār Valērija biznesu. Uzņēmējs arī veicis korekcijas savās mantojuma lietās, kurās nu arī dominē mīļotās Elīnas vārds.

Šā gada augustā Jūrmalas savrupnama pagalmā Maligins rīkoja varen jaudīgu ballīti, kas bija par godu mīļotās sievietes 30. dzimšanas dienai. Valērijs bija īpaši padomājis, kā iepriecināt savu mīļoto sievieti, tādēļ viesi tika aicināti uz tematiskajām svinībām - «Bomžu ballīti». Nav šaubu, ka Valērijs ir gluži kā traks pēc Elīnas, jo svinību laikā pāris gan sulīgi bučojās, gan samīļojās, neslēpjot no klātesošajiem savas kaisles pilnās attiecības. Maligins jau ir apdāvinājis Elīnu ar jaudīgu BMW markas automobili, bet dzimšanas dienā pasniedza viņai «Luaz 969M», kas principā ir nedaudz modificēts zaparožecs, atslēgas.

Pirms laulībām bauda atpūtu Taizemē

Jau šoruden Elīnas Dzelmes personālizstāde «Egomorphosis» tika prezentēta Maskavas centra laikmetīgās mākslas galerijā «Zuraba Cereteli». Pēc izstādes savā «Facebook.com» profilā Maligins neslēpa sajūsmu par mīļotās izstādes atklāšanu, kas bija piepildīta ar Elīnas nereālo enerģiju. Personālizstādes ietvaros tika izstādītas 24 gleznas un divas videoinstalācijas. Šajā galerijā gan ir ļoti šaurs, bet tā ir solīda līmeņa un iecienīta galerija. Šeit leģendārā Krievijas kinorežisora Ņikitas Mihalkova sieva Tatjana Mihalkova katru gadu Maskavas kinofestivāla ietvaros organizē modes skati «Krievu siluets» («Русский силуэт»), kur uz modes mēles tērpus demonstrē Krievijas kinozvaigznes.

Pēc labi padarīta darba Dzelme un Maligins devās uz savu iecienīto atpūtas vietu - Taizemi. Elīna no saulainās un eksotiskās zemes ik pa brīdim savā «Instagram» profilā ievietoja attēlus, kā pavada brīvdienas. Pāris jau iepriekš iecienījis atpūtu Taizemē. Šovasar atpūsties uz Taizemi pāris lidoja nevis vienkārši parastas lidsabiedrības biznesa klasē, bet privātā lidmašīnā, kas tikai vienā virzienā vien izmaksājot ap 50 000 eiro, »Vakara Ziņām« stāstīja pārim tuvi avoti. Turklāt Dzelme miljonāram piebiedrojusies nedaudz vēlāk, lidojot tāpat - ar privāto lidmašīnu no Oslo.