Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

STEIDZAMI: Palīdzēsim māmiņai sarūpēt pārtiku smagi slimam puisim

© Nora Krevņeva/ f64 photo agency

Sociālajā medijā Facebook lapā "Palīdzēsim viens otram" ir ievietots palīdzības lūgums no kādas māmiņas, kura viena audzina divus bērnus. Viņas dēlam ir ļoti smagas saslimšanas un ir nepieciešama specializēta pārtika, kuru šobrīd ir grūti nodrošināt.

Sieviete raksta:

"Man ir radusies tāda problēma,šogad saskāros ar nepatīkamu situāciju,tā teikt aprūpēju un kopju ar smagām diagnozēm dēlu,kuram ir 17.gadi,viņš ir neredzīgs, nedzirdīgs, autisks, hidrocefālija, epilepsija, celiakija, kaulu pareperēze utt.vēl daudz dažādu diagnožu,visādi sindromi,kurus es pat nepratīšu uzskaitīt,lūk viņam ir nepieciešama speciāla bezglutēna pārtika, kuras iegādei katru mēnesi,divus gadus saņēmām pabalstu,zinu,ka jāseko līdzi,tam,kad beidzas piešķirtais pabalsts utt,bet nevienmēr,ja ir tik daudz visādu peoblēmu tam pievērsu uzmanību,līdz ar to šobrīd nesaņēmām pusi no pabalsta,bet bērnam jāēd..

Bezglutēna pārtika ir diezgam dārga, komisija aizņensi noteikti pāris mēnešus, kā tas pie mums pieņemts,jo pat šobrīd nebija iespējams pieteikties, jo ārstējošais ārsts ir atbaļinājumā un pat nezinu,jo to neizpauž,kad būs sasniedzams.

Gribētu lūgt,varbūt varat man palīdzēt sameklēt vairumtirdzniecības bāzi,vai ko tamlīdzīgu, lai pārtiku varētu nopirkt lētāk,jo naudas ir tik cik ir,es nestrādāju, jo 24.st.dienaktī jābūt līdzās dēlam,man ir arī vēl meitiņa kura ar grib ēst un ne tikai,bērnus audzinu viena.
Noteikti mēģināšu atkārtoti nokārtot,to pabalstu,bet ēst gribas jau šobrīd, varbūt varat ko ieteikt, dot padomu.

Jo bez pārtikas jāgādā vēl pamperi un medikamenti,kurus ne visus kompensē.
Negribu gluži,lai cilvēki ziedotu,jo zinu patieso situāciju Latvijā.
Varbūt ir organizācijas,jeb bāzes,kur varētu dabūt lētāk tos produktus?!''

Sīkaka informācija atrodama šeit