Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

Sieviete šausmās: Vīra mīļākā viņu izlikusi uz ielas

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Rūta Kalmuka, F64 Photo Agency

Santa kopā ar savu civilvīru nodzīvoja 21 gadu. Kopīgi, pašu spēkiem arī uzcēla māju, kur visiem dzīvot. Tomēr tagad Santas civilvīra jaunā dzīvesbiedrene Santu ir atstājusi uz ielas, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Santa stāsta, ka kad uzsākuši kopdzīvi, sākuši būvēt māju. Kamēr tā tapusi, ar mazu bērnu sākumā visi trīs dzīvojuši pat teltī un garāžā. Mājas būvniecību finansiāli atbalstīja arī Santas vecāki. Viņi pat pārdeva lopus, lai jaunajam pārim palīdzētu. Laulība gan Santas un viņas dzīvesbiedra starpā nav reģistrēta, bet abu ģimenē izauguši divi dēli.

Viss bijis labi, līdz brīdim, kad pagājušā gada maijā civilvīrs atļāvis mājā dzīvot sievietei, kurai ir četrus gadus veca meita, kuras tēvs, izrādās, esot Santas civilvīrs. "Viņš teica, ka viņai neesot, kur dzīvot un lai viņai ļaujot padzīvot pirtī kamēr atradīs, kur dzīvot. Es teicu, ka tas nav man pieņemami," stāsta Santa. Pēc kāda laika jaunā mājas iemītniece pārcēlusies dzīvot arī uz dzīvojamo māju, kur mita Santas ģimene.

Abas sievietes zem viena jumta nav varējušas sadzīvot. Jaunā mājas iemītniece pat nomainījusi ārdurvju slēdzeni, lai Santa vairs netiktu iekšā. Santas civilvīra jaunā civilsieva izlikusi uz ielas Santas mantas un iespaidojusi viņu arī fiziski, ar nolūku izdzīvot no mājas. Vīrs konfliktā neesot iesaistījies un centies izvairīties nostāties kādas pusē.

Santas civilvīrs abu sieviešu strīdā neiesaistās un situāciju nevēlas komentēt.

Santa ziņojusi Iecavas novada Bāriņtiesai par konfliktu ģimenē, kur cieš nepilngadīgs bērns un iespējamo emocionālo vardarbību pret viņu no tagadējās mājas iemītnieces. Lēmumu par konkrēto lietu Bāriņtiesa gan nedrīkstot publiski izpaust.

Santa uzrakstījusi iesniegumus par konfliktu ģimenē un mantisko strīdu arī Prokuratūrai un Valsts policijai. Iespējams, tikšot atzīts, ka tas esot civiltiesisks strīds un nekas cits neatliks, lai to atrisinātu, kā vien vērsties tiesā.

Tomēr Santa par spīti visam ir gatava piedot vīram un atjaunot kopdzīvi ar viņu.