Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

BRĪDINA: "Facebook", iespējams, tiek apkrāpti cilvēki

© scanpix

Kāda sieviete vārdā Evelīna vēlas brīdināt citus Latvijas iedzīvotājus par kādu personu, kura, iespējams, sociālajā medijā facebook nodarbojas ar krāpnieciskām darbībām, vēsta publicētā informācija "Bez Tabu" Sūdzību dēlī.

Sieviete raksta:

"Gribēju anonīmi ziņot par iespējamu krāpniecību. Aktīvi darbojas “Facebook” grupā vīrietis ar vārdu March Agency, piedāvā īrei dažādus īpašumus! Sākumā par sev interesējošo īpašumu sazinājos ar vēstuļu palīdzību, atbilde bija, ka īpašums ir rezervēts, lai gan bildes bija pieejamas un apskatāmas.

Beigās cilvēki atteikušies, domāju, o, forši, tiku pie dzīvokļa, ko īrēt! Vīrietis arī uzreiz zvanīja, bet nekas cits netiek piedāvāts kā dzīvokli rezervēt, bez jeb kāda līguma… Skaitīt uz kontu viņam 200 EUR maksājuma uzdevumā norādot, ka tas ir par dzīvokli tādā un tādā ielā.

Uzreiz tikšot izņemts sludinājums un nākamnedēļ būšot saimnieks apskatei… Protams, uzreiz radās jautājums, kāpēc es redzēju šo sludinājumu, kad it kā īpašums iepriekš bija rezervēts, un kādēļ es nevaru viņu vienkārši ņemt un īrēt, satiekoties un slēdzot līgumu..

Izskatās ļoti līdzīgs, pirms kāda laika jau ar līdzīgu krāpniecības shēmu darbojošos tēlu… es neuzķēros, bet varbūt kāds uzķersies… Dzīvokļu piedāvājums jau stāv nemainīgs ilgi, par vilinošām cenām''