Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Linda Leen esot "uzmetusi" čaklu rotkali; meistaru piemeklē insults

© f64

Sociālajos tīklos ceļo kāds gaužam skumjš stāsts par populārās dziedātājas Lindas Leen neglīto izrīcību ar rotkali Aivaru Vamzi, kurš šobrīd nonācis slimnīcā.

Varis Siliņš sociālajos tīklos stāsta: "metālmākslinieks Aivars Vamzis šobrīd atrodas slimnīcā ar insultu. Visi zina, ka viņš ir īsts darba rūķis un nekad sevi nav žēlojis, tāpēc notikušais iespējams ir likumsakarība, bet es gribētu minēt arī vienu no iemesliem, kas, manuprāt, būtiski ir veicinājis šo bēdīgo notikumu. Visiem bija iespēja redzēt, kā Supernovas kārtām turpinoties "aug” rota uz Lindas Leen rokas. To paralēli, burtiski diennakts režīmā gatavoja Aivars," klāsta rotkaļa paziņa.

"Dzīvojam kaimiņos, un pats biju liecinieks šim neiedomājami pašatdevīgajam darba režīmam. Beigu galā, kad "cienījamā” dziedātāja zaudēja, tad nolēma, ka par darbu var arī nenorēķināties. Aivaram bija jāapmierinās ar summu, kuru iztērēja par materiāliem un ceļa izdevumiem, lai izbraukātu uz Rīgu. "Nu izgāja pa nullēm” - teica meistars, un kā jau džentelmenis lūdza neizpaust notikušo. Tā arī bija līdz šim brīdim, bet apstākļi ir mainījušies, tāpēc vairs neklusēšu. Kad Vamzis atgūs darbaspējas, un cik ilgstoša rehabilitācija būs nepieciešama un kādi līdzekļi tam būs jātērē, šobrīd neviens nevar pateikt. Tāpēc, publicējot šo ziņu, neceru, ka Lindā ierunāsies sirdsapziņa, un viņa pēkšņi atdos norunāto summu, jo, cik zinu, Aivars nav vienīgais, no dziedātāju apkalpojušās komandas, kuram nav samaksāts. Vienkārši gribēju pabrīdināt citus, kuriem turpmāk nāksies sadarboties ar šo būtni. Turiet īkšķus par Aivaru."