Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

Vīrietis muļķīga iemesla dēļ tiek vardarbīgi izvilkts no lidmašīnas

Attēlam ir ilustratīva nozīme © scanpix

Sociālajos medijos lielu ažiotāžu ir izraisījis video, kurā redzams, kā kāds aviokompānijas "United Airlines" pasažieris ar varu tiek izvilkts laukā no lidmašīnas tikai tādēļ, ka lidmašīnā esot pietrūkušas vietas visiem pasažieriem, kuri iegādājās biļetes, vēsta portāls "twentytwowords.com".

Citi lidmašīnas pasažieri mikroblogošanas vietnē twitter raksta, ka paredzētajā lidojumā no Čikāgas un Luisvillu esot pārdotas vairāk biļetes, nekā lidmašīnas sēdvietas. Līdz ar to aviokompānija lūdza četrus pasažierus brīvprātīgi pieteikties lidojumam ar nākamo reisu šajā maršrutā. Tā kā neviens nepieteicās, tad aviokompānijas darbinieki paši noteica, kuriem pasažieriem ir jāpamet šī lidmašīna un jāgaida nākamā. No visiem pasažieriem tika izvēlēts arī kāds ārsts un viņa sieva, tomēr viņi atteicās gaidīt nākamo lidmašīnas reisu, jo vīrietim nākamajā dienā bija jābūt darbā slimnīcā.

Pēc tam, kad vīrietis atteicās izkāpt tika izsaukta apsardze, kas vardarbīgā veidā vīrieti izvilka laukā no lidmašīnas. Notikušais tika nofilmēts un ievietots mikroblogošanas vietnē twitter.

Pēc kāda laika vīrietis esot ieskrējis atpakaļ lidmašīnā teikdams, ka viņam tiešām ir jānokļūst mājās tagad.

Aviokompānija ir atvainojusies pasažieriem par neērtībām, kas saistītas ar pārpildīto lidmašīnu.