Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Skandalozi

Atklāti pārsteidzoši fakti par "United Airlines" izmesto pasažieri

© scanpix

Šonedēļ visas pasaules uzmanību ir pievērsis atgadījums, kurā no "United Airlines" lidmašīnas vardarbīgi tika izvilkts vjetnamiešu izcelsmes ārsts Deivids Dao. Izmeklējot šo gadījumu ir atklājušies satraucoši fakti par šo vīrieti.

69 gadus vecais ārsts iepriekš ir bijis tiesāts par par homoseksuāliem sakariem apmaiņā pret medikamentu receptēm. Viņš kādam no saviem pacientiem esot teicis, ka izrakstīs recepšu medikamentus tikai tad, ja pacients ar viņu pārgulēs, vēsta portāls "Daily Mail". Pēc šī notikuma Deivids Dao zaudēja savu ārsta licenci, kura daļēji tika atjaunota 2015. gadā.

Turklāt tas nav bijis vienīgais gadījums, kad Dao nonāca policijas redzeslokā. Viņam esot bijis piespriests arī nosacīts cietumsods par nelegālu zāļu pārvadāšanu.

Portāls "Daily Mail" arī atklāj, ka Dao ir piecu bērnu tēvs un lielisks vectēvs. Turklāt četri no viņa bērniem arī strādā par ārstiem.

Jau vēstījām, ka šonedēļ sociālajos medijos lielu ažiotāžu ir izraisījis video, kurā redzams, kā kāds aviokompānijas "United Airlines" pasažieris ar varu tiek izvilkts laukā no lidmašīnas tikai tādēļ, ka lidmašīnā esot pietrūkušas vietas visiem pasažieriem, kuri iegādājās biļetes.