Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

ŠAUŠALĪGI: Vairāki ļaundari uzbrūk grūtniecei un nogalina vēl nedzimušo bērnu

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Vairāki lībiešu izcelsmes vīrieši pagājušajā nedēļas nogalē Maltā pastrādājuši nežēlīgu noziegumu pret grūtnieci, kā rezultātā sieviete tika nopietni savainota un tika nogalināts viņas nedzimušais bērns, vēsta "The Malta Independent".

Sieviete apgalvo, ka viņai svētdien uzbrukuši trīs vīrieši, no kuriem viens esot bijis viņas draugs un bērna tēvs. Cietusī sieviete stāsta, ka viņa un Ašrafs Ammars Margami iepazinās pirms deviņiem mēnešiem un pirms aptuveni mēneša sieviete uzzināja, ka gaida mazuli. Ašrafs esot bijis priecīgs par gaidāmo notikumu un esot mudinājis precēties, kā arī abi uzsākuši kopdzīvi. Turklāt šaušalīgā notikuma dienā abi bija devušies pirkt nepieciešamās mantas gaidāmajam bērniņam un nekas neliecināja, ka vīrietis plāno pastrādāt noziegumu.

"Viņš būtu varējis man vienkārši pateikt, ka nevēlas bērnu 30 minūtes pirms tā ko viņš izdarīja," ar asarām acīs stāsta cietusī sieviete. Pēc tam, kad pāris atgriezās no iepirkšanās, abi atgūlās gultā lai atpūstos. Tajā brīdī mājoklī ielauzās trīs maskās tērpti vīrieši, no kuriem sieviete atpazina divus - tie bija viņas mīļotā drauga draugi. Uzbrucēji iekaustīja sievieti un sasēja viņas rokas, kā arī ieslēdza mūziku pilnā skaļumā, lai kaimiņi nedzirdētu sievietes kliegšanu.

Ļaundari piespieda sievietei iedzert nezināmus medikamentus un mēģināja veikt abortu. Katru reizi, kad sieviete mēģināja izvairīties no sitieniem pa vēderu, viņa tika sadurta. Uzbrukuma laikā viņa zaudēja samaņu.

Pēc piecām stundām sievieti dzīvoklī atrada viņas 15 gadus vecā meita.

Sieviete apgalvo, ka tagad uzbrucēji varētu atrasties Zviedrijā. Turklāt divi no viņiem jau ir Zviedrijas policijas redzeslokā par narkotiku tirgošanu un citiem noziegumiem.