Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Torņkalna iedzīvotāji šokēti par baiso atradumu

© Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā

Pirms dažām dienām Torņakalna Koku ielas 10, nama iedzīvotājus šokējis kāds ļoti nepatīkams notikums. Kāds iedzīvotājs zem viena no mājas balkoniem atrada cilvēka līķi. Turklāt nav zināms, cik ilgi tur tas atradies, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāda mājas iedzīvotāja stāsta, ka līķis tika atrasts zem pirmā stāva balkona šaurā pagraba lūkā. Policija visu aculiesinieku priekšā no turienes izvilkusi kāda sirmgalvja mirstīgās atliekas, kas tika nodotas ekspertiem. Šobrīd policija mēģina noskaidrot sirmgalvja nāves apstākļus.

Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā

"Ir uzsākts kriminālprocess pēc 13. nodaļas uz doto brīdi. Pagaidām uzskatām, ka nav noticis nekāds noziedzīgs nodarījums, tomēr ir jāveic ekspertīzes. Tāpēc līķis tika aizsūtīts uz ekspertīzi. Un vēl nav noskaidrota vīrieša personība. Tiek veikti pasākumi, lai noskaidrotu, kas šis bijis par vīrieti," norāda Rīgas Zemgales iecirkņa kriminālpolicists. Viņš norāda, ka vīrietis esot bijis aptuveni 70 gadus vecs un, iespējams, bez noteiktas dzīvesvietas.

Mājas iedzīvotāji atklāj, ka, viņuprāt, sirmais vīrs šeit iegriezies arī iepriekš un, varētu pat teikt, - laiku pa laikam šeit mitinājies. Taču ziemas laikā gan viņš šeit nav redzēts, un vietējie pat pieļāvuši, ka bezpajumtnieks iekārtojies kādā patversmē vai atradis sev īstu mitekli. Vīrietis neesot rīkojis lielus jandāliņus vai aicinājis pudeles brāļus.

Likumsargi aicina ziņot par situācijām, kad kāds bez dzīvesvietas esošs cilvēks ilgstoši mitinās kāpņu telpās, pagrabos vai dārza mājiņās, citādi nelaimē nonākušos gadās atrast par vēlu.