Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

UZMANĪBU: Izsludināta 800 eiro atlīdzība par palīdzību zādzības atklāšanā

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Scanpix

6. aprīlī kāda strādnieku brigāde Ķengaragā konstatējusi, ka no teritorijas ir nozagts betona maisītājs ''Putzmeistar''. Šobrīd būvniecības firmas pārstāvji ir izsludinājuši 800 eiro atlīdzību tam cilvēkam, kas spēs palīdzēt notvert vainīgos, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Atbraucām, paprasījām apsargiem kameras. Visu redzējām video, ka balts LT buss aizvilka to pumpi projām. Tad mēs paši uzsākām meklēšanu. ss.lv skatījāmies busus un vienu atradām. Aizbraucām un konstatējām,ka tas nav zaglis," vēsta būvniecības firmas pārstāvis. Izrādījās, ka minētā automašīna konkrētajā dienā esot izīrēta no trijiem dienā līdz trijiem naktī.

Ekrānuzņēmums/ skaties.lv

Tālāk būvnieki paši rīkojušies kā detektīvi un mēģinājuši paši noskaidrot iespējamo zagļa atrašanās vietu. Izdevies atklāt, ka zagļi devušies Salaspils virzienā, ko apliecināja kameru ieraksti ātrās ēdināšanas uzņēmumā ''Hesburger''.

Valsts policijā ir saņemtas ziņas par šo zādzību, tomēr līdz šim nekas netika darīts, lai zagli atrastu.

Nozagtā aparāta vērtība ir 8000 līdz 10 000 eiro. Būvniecības firmas īpašniekam ir aizdomas, ka zādzība tika veikta, lai ieriebtu uzņēmumam. Par to liecina fakts, ka betona maisītājs aizvests no daļēji apsargātas teritorijas, par ko, iespējams, bija informēts zinātājs. Turklāt noziegums paveikts dažas minūtes pēc tam, kad saimnieki pametuši teritoriju.

Būvniecības firmas īpašnieks Dainis sola, ka cilvēkam, kurš palīdzēs atrast betona maisītāja zagli, tiks piešķirta vismaz 800 eiro atlīdzība. Ja jums ir kāda informācija par šo zagli, tad lūdzam zvanīt pa tālruni: 26868094