Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

"Ekstrasensu cīņu" vadītājs: Viss šovā redzētais ir meli

© scanpix

Populārā Krievijas televīzijas šova "Ekstrasensu cīņa" bijušais vadītājs Mihails Porečenkovs atklājis, ka viss šovā redzētais ir iestudēts, vēsta portāls "kasjauns.lv"

Porečenkovs kādā intervijā medijiem atklāj: "Es ar viņiem ilgi strādāju. Viss meli! Jā, absolūti. Runāju taisnību, pupu mizas tas viss ir." Protams, šāds Porečenkova viedoklis ir izraisījis lielu rezonansi citu raidījuma veidotāju vidū. Tagadējais šova vadītājs Marats Bašarovs ar neizpratni par šādiem izteikumiem skaidro: "Ja uzskatāt, ka to ļaužu, kas ir kadrā, prieka vai bēdu asaras ir iestudētas, tad jāatzīst, ka programmā piedalās izcili aktieri. Bet man jau šķiet, ka šajā gadījumā viss ir citādi. Es savos 42 gados esmu iemācījies atšķirt patiesu prieku, nožēlu un bēdas no iestudētām kaislībām. Ja kāds uzskata, ka raidījumā nav nekā patiesa, lai tā arī uzskata."

16. sezonas ''Ekstrasensu cīņu'' uzvarētāja Viktorija Raidosa arī skaidro, ka viss šovā redzētais ir īsts un patiess.

Porečenkovs bija šī šova vadītājs pirmās septiņas sezonas. Pēc tam šo darbu pārņēma uzņēmējs Marats Bašarovs. M. Porečenkovs ir arī iekļauts Latvijas "melnajā sarakstā" par to, ka pirms pāris gadiem Donbasā šāvis uz Ukrainas karaspēka pozīcijām.