Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Skandalozi

Deputāta Dāldera izteikumi par dzīvi Latvijā sanikno tautu

© F64

Nesen raidījumā „Preses klubs” viesojās publicists Otto Ozols, uzņēmēja un partijas "KPV LV" valdes locekle Linda Liepiņa un Saeimas deputāts Ints Dālderis, kopīgi pārrunājot aktualitātes Latvija un pasaulē.

Raidījuma laikā L. Liepiņa mudināja valsts ierēdņus pārskatīt neprātīgos tēriņus laikā, kad valsts nevar ar naudu šķiesties pa labi un kreisi. Tāpat viņa norādīja, ka daudzi cilvēki Latvijā dzīvo katastrofālos apstākļos un ne mazums vecu cilvēku Latvijas simtgadi sagaidīs pie tukša galda bez radiem, jo visi tuvie ir pārcēlušies uz dzīvi ārpus Latvijas. „Dievs, dod, lai tantiņas nebūtu pazaudējušas savu vienīgo īpašumu,” akcentē L. Liepiņa, piebilstot, „Tas ir tas, ko vadošā koalīcija ir izdarījusi ar šo valsti.”

Pēc šīs L. Liepiņas emocionālas runas I. Dālderis bija lakonisks: „Tik labi, kā šobrīd Latvijā dzīvo iedzīvotāji, vēsturē cilvēki vēl nekad nav dzīvojuši.”

Un tieši šī paustā doma izraisījusī milzu rezonansi sociālajos tīklos - cilvēki ir nikni par šādu apgalvojumu un to uzskata par pilnīgi melīgu un nepatiesu.