Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Lidmašīnas apkalpes rīcības dēļ sieviete izplūst asarās

© Ekrānuzņēmums no video

Pavisam nesen sociālajos medijos lielu ažiotāžu izraisīja aviokompānijas "United Airlines" darbinieku rīcība. Šonedēļ sociālajos medijos ir ievietots video un informācija par to, kā kāds aviokompānijas "Americam Airlines" stjuarts nekaunīgi izturējies pret lidmašīnas pasažieri ar mazu bērnu.

Video, nav nofilmēts viss lidmašīnā notikušais incidents, bet video autor sociālajā medijā facebook ir uzrakstījis, ka lidmašīnas apkalpes locekļi no kādas sievietes ar mazu bērnu ir vardarbīgi atņēmis bērnu ratiņus un ar tiem iesitis sievietei un gandrīz trāpījis arī bērnam. Tālāk notiekošais ir iemūžināts video, kurā redzams, kā sieviete raud, bet kāds cits lidmašīnas pasažieris dodas viņu aizstāvēt. Video arī ir redzams kā tikai laimīgas sakritības dēļ neizceļas kautiņš starp pasažieri, kurš aizstāv sievieti, un lidmašīnas apkalpes locekli.

Portāls CNN vēsta, ka "American Airlines" ir uzsākusi izmeklēšanu saistībā ar šo incidentu. Aviokompānija ir arī paziņojusi, ka video redzamā darbinieku rīcība neataino kopējos klientu apkalpošanas standartus šajā kompānijā. "American Airlines" arī atvainojas visiem, kurus ietekmējis šis incidents.