Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Patversmes darbinieki Vecumniekos sastopas ar šokējošu skatu

© facebook/ Mežavairogi

Dzīvnieku patversmes "Meža vairogi" darbinieki sociālajā medijā facebook dalās šokējošu stāstu par kādas kundzes dzīvesveidu Vecumniekus, kam tika pakļauti arī vairāki suņi.

Patversme vēsta:

''Cik dažādi ir cilvēki. Vecumnieku novadā dzīvoja kāda sieviņa. Vecumā virs 70. Vēl kolhozu laikā nez no kurienes uzradusies un sākusi tur vienkārši dzīvot. Suņi viņai bijuši vienmēr. Pagasts viņai piešķīra izremontētu istabiņu sociālajā mājā. Vienreiz jau kādi 7 suņi no dzīvoklīša izvākti un iemidzināti dažus gadus atpakaļ. Taču viss attīstās. Ir taču 21.gadsimts. Tante ievākusies nojumītē, kuru par šķūni nevar nosaukt. Turpat arī 4 suņi pie vienas ķēdes, dīvāns, lupatu kaudze, lai draudzīgajai kompānijai nesalst. Istabiņā dzīvoja viena grūsna kučele.
Tā jau saka- kāds saimnieks, tāds suns. Saimniece cilvēkus ne cik augstu nav vērtējusi - lamājās uz nebēdu, likdama visiem saprast, ka večas prātiņš vairs nav kā sendienās. Un suņi tādi paši - dzīvo ienīsdami visu pasauli.
Saimniece nogādāta slimnīcā - plaušu karsonis (un nav jau brīnums suņu būdā dzīvojot). Beidzot kaimiņi uzelpos - dīvainā ģimenīte nu ir prom, palikušas vien drazu kaudzes un mēsli.Lūdzu, nevairojiet suņus.''