Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

SATRAUCOŠI stāsti par ekstrasensu apkrāptiem cilvēkiem

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Inga Nestere/ f64 photo agency

Cilvēku uzticība gaišreģiem nereti var beigties ar salauztu uzticību un pamatīgu robu maciņā. Piemēram, kāda 69 gadus veca kundze Kamčatkā cerot uz ekstrasensu spēju izārstēt meitu no neauglības, vēsta portāls "kasjauns.lv" atsaucoties uz "Avīze Kas Jauns".

Kundze kādā televīzijas pārraidē ievēroja reklāmu, kurā tika piedāvāti ekstrasensa pakalpojumi. Sieviete piezvanīja uz reklāmā norādīto telefona numuru un ar ekstrasensu sarunāja, ka meitas ārstēšana tiks veikts no attāluma. Protams, šis pakalpojums nebija bezmaksas. Viena mēneša laikā kundze tā dēvētajam ekstrasensam pārskaitīja aptuveni 45 000 eiro. Turklāt meita par šādu mammas rīkotu "ārstēšanu" neko nenojauta un, kad par to uzzināja, nekavējoties vērsās policijā. Likumsargi aizturējuši 38 gadus vecu blēdi no Krievijas otra gala - Smoļenskas apgabala.

Turklāt šis nav tikai viens gadījums. Arī kāds jūrnieks, kurš dzīvo Kamčatkā, nolēma izmēģināt laimi pie ekstrasensiem, lai izārstētos no bezmiega. Šis kungs ekstrasensiem pārskaitīja daudz prāvāku naudas summu - vairāk nekā 150 000 eiro. Kungs norāda, ka pēc saņemtās ekstrasensu "ārstēšanas" tiešām sajuties labāk. Tomēr pēc laika veselības likstas atgriezušās un vīrietis atkal izmantojis gaišreģu pakalpojumus. Šoreiz, lai norēķinātos par ārstēšanu kungs pārdeva dzīvokli un automašīnu, tomēr solītie veselības uzlabojumi tā arī neparādījās.

Visus ir pārspējusi 2015. gadā Maskavā aizturēta ekstrasensu banda, kur darbojās apmēram divdesmit krāpnieku. Barvedis bija 47 gadus vecs Tomskas iedzīvotājs. Viņi uzdevās par starptautiskās parapsiholoģijas un dziedniecības centra speciālistiem.

Šie dziednieki it kā cilvēkiem atklājuši ļaundabīgus audzējus un citas kaites. Viņi piedāvāja saviem klientiem ērtu ārstēšanās veidu - dziedniecība no attāluma. Turklāt klienti pa pastu saņēma dažādus amuletus un ikonas ar ""maģiskām īpašībām.

Avots: Kasjauns.lv