Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Skandalozi

Māmiņa pārsteidz internetu ar neparastu audzināšanas metodi

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Kaspars Krafts/ f64 photo agency

Sieviete vārdā Alanja Kolberga no ASV sociālajā medijā facebook ir ievietojusi viedokli, kas pārsteidzis ne vienu vien māmiņu vai tēti. Sieviete pauž viedokli, ka viņa savam dēlam nemāca dalīties ar savām mantām.

Sociālajā medijā facebook šis ieraksts ir izpelnījies lielu komentāru jūru, kā arī cilvēki ar to ir dalījušies vairāk nekā 230 000 reižu.

Ažiotāžu izsaukušajā ierakstā vēstīts: "Tiklīdz mēs ieradāmies parkā, Karsonu ielenca 6 zēni un jautāja, vai viņi var paspēlēties ar mana dēla rotaļlietu. Karsons palūkojās uz mani neizpratnē un apķēra savu rotaļlietu ciešāk. Es viņam atbildēju, ka viņš drīkst atteikt zēniem un nedalīties ar savām rotaļlietām. Protams, kad Karsons pateica, ka ar mantu nedalīsies zēni skrēja pie manis sūdzēties teikdami, ka viņš neļauj viņiem spēlēties ar kāroto rotaļlietu. Es atbildēju, ka viņam atļāvu nedalīties.

Manis teiktais izraisīja neizpratnes pilnus skatienus no apkārtējo vecāku puses. Tomēr padomājiet - vai jūs, pieaugušie, svešam pieaugušajam tāpat vien dotu savu sviestmaizi? Tikai tāpēc, ka kāds vēlas jūsu sviestmaizi nenozīmē, ka jūs to viņam dosiet. Tad kāpēc mēs to mācam saviem bērniem?"

Sieviete savā vēstījumā arī norāda, ka vēlas pret bērniem attiekties kā pret pieaugušajiem. Turklāt viņas dēls pēcāk labprātīgi atļāva savai draudzenei spēlēties ar savām rotaļlietām.