Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

Izteikta versija par traģiski bojāgājušā Raimonda nāves iemeslu

© Bezvēsts.lv

Jau vēstījām, ka Raimonds pazuda 2017.gada 2.maijā. Pazušanas dienā ap plkst.10:00 vīrietis izgāja no savas dzīves vietas Salaspilī un devās nezināmā virzienā. Pazudušā vīrieša sieva informējusi, ka pirms došanās prom Raimonds uzvedies netipiski. Savukārt šodien portāls "Kas Jauns" ir publicējis jaunumus saistībā ar šo gadījumu.

Portāls "Kas Jauns" vēsta, ka Raimondam esot bijušas lielas parādsaistības, kas gūtas paņemot tā dēvētos "ātros kredītus". Savukārt aprīļa beigās tika izsolīts viņam piederošais dzīvoklis. Tiek minēts, ka, iespējams, vīrietim bijusi arī atkarība no alkohola.

Kāds Salaspils iedzīvotājs portālam izteica minējumu, ka, iespējams, vīrietis problēmu dēļ izdarīja pašnāvību.

Tikai pusotru nedēļu pirms Raimonda nāves tiesu izpildītājs Mārtiņš Eglītis par labu ātro kredītu firmai „Grand Credit” izsolījis vīrietim piederošo 117 kvadrātmetru lielo dzīvoklī Salaspilī, Ziemeļu ielā 5. Portāls "Kas Jauns" vēsta, ka Raimonds nebija nomaksājis vairākus tūkstošus lielo parādu minētajai ātro kredītu kompānijai. Sīkākas detaļas par šo darījumu netiek atklātas.

Savukārt portāla rīcībā neoficiālā informācija liecina, ka Raimondam esot bijis 20 000 eiro liels parāds, bet viņa dzīvoklis tika izsolīts par 40 000 eiro. Dzīvokļa izsole, kā minēts oficiālajā izdevumā „Latvijas Vēstnesis”, tika izsludināta 24. martā un notika 24. aprīlī.

Avots: "Kas Jauns"