NETICAMI: Latvijā ir indīgas sēnes, kuras drīkst ēst

Komentāri [6]

 
Skolnieciņš
Na*, man 40min vārīt sēni? Roltonus pagatavot ir daudz ātrāk!
18.maijs, 20:09 Atbildēt
Mārtiņš
Jo tu esi debīls.
18.maijs, 23:48 Atbildēt
Incis
Ilgi vai 4-reiz vārītām sēnēm sēņu garšas vairs nav ,tad jau labāk "roltoni"...
11.jūlijs, 18:02 Atbildēt
austra
Hmm, kur lai dabū to austo ūdeni?
19.maijs, 7:14 Atbildēt
Incis
Vajag tikai rakt!
11.jūlijs, 18:00 Atbildēt
Imants
Sarkanās mušmires ar var ēst , bet tikai trīs reizes kārtīgi jānovāra. Nekādu problēmu. Cūcenes , alksnenes un citas pienaines ar ir jāvāra un iesaku vismaz divas reizes un labāk visas trīs, jo ar ir vāji indīgas.
11.jūlijs, 16:53 Atbildēt

Kaut kas traks!