Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Skandalozi

Naktī veikalā Bolderājā policisti sastop kailu sievieti; kā viņa tur nokļuva?

© F64

Nakts vidū policisti traukušies uz Bolderāju, kur Stūrmaņu ielā, tik tikko notikusi ielaušanās kāda veikala telpās. Tā kā policisti notikuma vietā ieradušies tikai divu minūšu laikā, viņi apzinājās, ka ieejot ēkā var aci pret aci sastapties ar noziedznieku vai pat noziedzniekiem, taču aina pavērusies pavisam citādāka, vēsta raidījums "Degpunktā".

Telpās nevienu neizdodas atrast, tādēļ policisti devās ārā, kur sastapās ar policijas izsaucēju. Viņš, kā izrādās, zina, kurš tad vainojams notikušajā. Tā esot kāda jauna sieviete, ar kuru viņš tik tikko braucis pēdējā autobusā uz Bolderāju.

Rūpīgāk ielūkojoties tumsā likuma sargi pamanījuši jau minēto sievieti, kura būdama kaila un rokās turot kādu apģērba gabalu, strauji tuvojusies izejai. Pārmijot pāris vārdus, likumsargi sapratuši, ka sieviete nav agresīvi noskaņota, tādēļ viens no inspektoriem devies viņai pretī un darījis visu, lai šo neierasto situāciju kā vērstu par labu. Sieviete nodota mediķu aprūpē, taču viņas izturēšanās neliecināja par to, ka viņa būtu rūdīta noziedzniece, vēsta raidījums.

Ekrānšāviņš, raidījums "Degpunktā"

Protams, informācija par notikušo nodota arī kolēģiem no Valsts policijas, kuri pēcāk saņemot mediķu atzinumu par sievietes veselības stāvokli lems, par tālāko šīs lietas attīstību un iznākumu.