Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

"Dziedošais policists" Puzikovs atklāj, kādēļ izjuka viņa attiecības ar Antru Stafecku

© F64

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas darbinieks un mūziķis Nikolajs Puzikovs žurnālam "Ievas stāsti" atklājis, kādēl tomēr izjukušas viņa attiecības ar dziedātāju Antru Stafecku, ziņo sejas.lv.

"Attiecības ar Antru Stafecku ilga divus gadus. Viņa bija mana pirmā mīlestība, man bija tikai septiņpadsmit gadi. Bijām vēl tīņi, bet Antra jau sapņoja par ģimeni un bērniem, lai tad, kad viņi jau paaugušies, pati vēl ir jauna un var baudīt dzīvi.

Man prieks, ka viņas sapnis ir piepildījies - Antrai ir bērni un viņa var domāt par savu karjeru. Izšķīrāmies, jo man likās, ka viņa grib mani kontrolēt. Diviem māksliniekiem, kas dzīvo katrs savā pasaulē, grūti vienoties par kopīgām lietām.

Divas lokomotīves ved katra uz savu pusi... Astrologs Andris Račs man teica, ka sievietes vienmēr mani vadīs. Antra mani ievilka mūzikā," atklājis Puzikovs.

F64

Pašlaik mūziķim jau vairākus gadus ir attiecības ar bērnudārza audzinātāju Anniju. "Mēs ar Anniju mēdzam pastrīdēties, dažkārt dzīvē nepieciešams kāds asumiņš. Abi esam ļoti atšķirīgi. Viņai ir pilnīgi citāda dzīves uztvere, domāšana, daudzos jautājumos mūsu viedoklis atšķiras. Dažreiz man liekas - ko es šajā cilvēkā esmu atradis? Varbūt tas ir likteņa pirksts," spriež dziedātājs.

Avots