Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

Māmiņa šokēta par Bērnu slimnīcas personāla attieksmi pret zīdaini

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Ilze Zvēra/ f64 photo agency

Piecus mēnešus vecā zīdaiņa māmiņa Anda Burberga sociālajā medijā Facebook ir ievietojusi satraucošu stāstu par Bērnu slimnīcas personāla attieksmi pret slimu zīdaini.

Anda Burberga raksta:

Bērnu slimnīcā vienības gatvē uzņemšanā ir problēmas ar izpratni par slimu 5 mēnešus vecu zīdaini!!!!!!
Piektdien kad no rīta manam bērnam sākās drudzis, paliek zils un vemj no 40 temperatūras ātrie mūs nogādā tieši tur 10:00!
Kur mums pārbauda pulsu un izmēra temperatūru ko jau ātrie nosita ar svecīti. Pasaka, ka pavēros iedod mikrolax klizmu un 15:00 izlaiž mājās sakot ka pie vainas droši vien bijis govs piens, ko iedevu kopā ar auzu pārslu tumi!!!
Pēc 3 h kad jau esmu Saulkrastos bērnam atkal sākas drudzis un augstā temperatūra tā līdz pirmdienai 4 dienas lieku svecīti kā norādīja izrakstā rezidents dakteris!!!
Pirmdien kāpju mašīnā un pati braucu uz Gaiļezera bērnu slimnīcu šeit pus stundas laikā tika izdarīts viss un noskaidrots ka bērnam ir nieru iekaisums!!!!!
Vai tas nav absurds ka vienības gatvē neviens neuztaisīja analīzes un nenovēroja uz diennakti tik mazu zīdaini!!!!!! Es esmu šokā ka pat pie mums nepienāca dakteris bet tikai rezidents izteica savus pieņēmumus.
Tā bija mācība ka jāizvirza savas prasības pat slimnīcā jo kā redzam tur netiek darīts viss lai noskaidrotu zīdaińa stāvokli.