Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Klajā nācis apbrīnojams Mančestras terorakta izglābšanās stāsts

© facebook/ Lisa Bridgett

Lisa Bridžeta, kura cieta pirmdien notikušajā teroraktā dziedātājas Arianas Grandes koncertā, stāsta, ka viņas dzīvību esot izglābis mobilais tālrunis, vēsta portāls "Telegraph".

Lisa atradās netālu no vietas, kur uzspridzinājās terorists. Viena no spridzekļa atlūzām nogrieza sievietes pirkstu, pārgrieza vaigu un degunu, kā arī atsitās pret viņa telefonu. Sievietei diemžēl nācās zaudēt vienu pirkstu, tomēr ārsti apgalvo, ka viņai ir palaimējies, jo atveseļosies pilnībā.

facebook

Lisas vīrs uzskata, ka visticamāk sievas telefons iglāba viņai dzīvību, jo sprādziena atlūza ietriecoties tajā, zaudēja ātrumu un neskāra Lisas ķermeni tik spēcīgi, kā tas, iespējams, būtu noticis, ja atlūza neskartu telefonu. Lisas vīrs sociālajā medijā facebook ir ierakstījis, ka sieviete sprādzienā ir ieguvusi arī potītes un kājas traumu, kā rezultātā sievietes potīte ir nostiprināta ar skrūvēm. Viņš ir priecīgs, ka sieva spēs pilnībā atveseļoties, vien jokodams teic, ka lidostu drošības kontroles iziešana tagad sagādās problēmas, jo kājā būs dzelzs skrūves.