Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Skandalozi

Ariana Grande ar savu rīcību, iespējams, izglābusi daudzu bērnu dzīvības

© scanpix

Annemarija Maknellija, kura kopē ar savu 13 gadus veco meitu apmeklēja dziedātājas Arianas Grandes koncertu Mančestrā, apgalvo, ka dziedātāja, iespējams, izglābusi daudzu bērnu dzīvības, vēsta portāls "Mirror".

Tiek vēstīts, ka Ariana pēc koncerta beigām nolēma fanus iepriecināt ar vēl vienu dziesmu "Dangerous woman", tādējādi koncerta apmeklētāji nesteidzās uz izeju. Līdz ar to Mančestras arēnas foajē, kurā uzspridzinājās terorists pašnāvnieks, neatradās tik daudz cilvēku, cik tur būtu, ja Ariana pēdējo dziesmu nenospēlētu.

"Es esmu pārliecināta, ka ja Ariana nenospēlētu pēdējo dziesmu, tad sprādziena brīdī arēnas foajē atrastos vairāk cilvēku un arī vairāk tiktu ievainoti," stāsta Annemarija.

Dziedātāja pēc terorakta jutās sagrauta un par to vēstīja arī savā mikroblogošanas vietnes twitter profilā. No neoficiāliem avotiem tiek vēstīts, ka Ariana šobrīd atrodas savās mājās Losandželosā.

Jau vēstīts, ka Mančestras arēnas foajē pirmdienas vakarā pēc amerikāņu popzvaigznes Arianas Grandes koncerta uzspridzinājās terorists pašnāvnieks Salmans Abedi, nogalinot 22 cilvēkus.