Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

ASV noķerts milzu "briesmonis"

© facebook/ South Texas Hunting Assoc.

Dienvidteksas Mednieku asociācija sociālajā medijā Facebook pagājušajā nedēļā ir publicējusi fotogrāfiju, kas izraisījusi diskusiju vētru šī ieraksta komentāru sadaļā. Fotogrāfijā redzams mednieks ar milzu vardi rokās.

Fotogrāfiju aprakstā tiek vēstīts, ka milzu varde esot notverta kādā Teksasas štata dīķī un to esot paveicis mednieks vārdā Markuzs Rangels.

Lai arī fotogrāfija izskatās īsta, tomēr Facebook ieraksta komentāros nenorimst diskusijas par to, vai tā tiešām ir. Vairāki komentētāji apgalvo, ka fotogrāfija ir tikai acu apmāns, un ka patiesībā varde ir normālā izmērā. Tā tikai esot pietuvināta kameras objektīvam un tāpēc izskatās lielāka. Tomēr ir cilvēki, kas metas aizstāvēt savu taisnību un apgalvo, ka bilde ir īsta un Teksasas dīķos patiesi dzīvo šādi "briesmoņi".

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstxha%2Fposts%2F666636966860426&width=500" width="500" height="664" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>