Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

Aculieciniece, kura atrada raudošu bērnu: Cilvēku vienaldzība sit augstu vilni

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Linda sociālajā tīklā facebook dalījusies ar piedzīvoto Mežaparkā, kur sastapusi mazu raudošu bērnu, kuram neviens no klātesošajiem nepievērsa uzmanību.

"Cilvēku vienaldzība sit augstu vilni.... Gāju ar Ilzīti uz bērnu laukumu Mežaparkā un skatos, ka no tās puses nāk mazs puika (1.5-2 gadi) un ļoti raud. Apkārt it kā daudz pieaugušo, bet mans "čujs" čukstēja, ka kaut kas nav kārtībā.

Pavēroju un sapratu, ka neviens ko pieaugušajiem uzmanību bērnam nepievērsa. Piegāju klāt, prasu, kur mamma, vispirms latviski, tad krieviski. Atbildes nav, tikai asaru jūra. Stāvēju ar diviem bērniem un domāju, ko darīt, jo neviens nereaģē, ka esmu piegājusi pie bērna.

Domāju aiziet līdz bērnu laukumam, ja mamma nebūs, saukšu policiju. Nogāju līdz laukumam (mazais bija aizgājis pāri tiem kalniņiem pirms rotaļu laukuma, nākot no tramvaja) un atskanēja sievietes kliedziens, ko daru kopā ar viņas bērnu.

Nopietni?! Pateicu, kur bērnu sastapu, tad atvainojās un pateica paldies. Kāpēc to rakstu? Vecāki - ieslēdziet tak acis, kad esiet kopā ar mazu bērnu rotaļu laukumā! Pārējie - neejiet vienaldzīgi garām raudošam bērnam! Tur bija tik daudz cilvēku apkārt un visi pieņēma faktu, ka bērns ir ar kādu kopā... Sargāsim mūsu mazos! Vai tiešām nevar mācīties no citu kļūdām?" saka Linda.