Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Baltā nama komunikāciju direktors pārsteidzis ar neticami rupju izrunāšanos

© Getty Images

Jaunais Baltā nama komunikāciju direktors Entonijs Skaramuči jau ātri vien pierādījis, ka ir "ar raksturiņu".

New Yorker žurnālists Raiens Liza atklājis telefona zvanu ar jauno Baltā nama komunikāciju direktoru un tas bijis visnotaļ neparasts. Skaramuči viņam zvanījis saistībā ar žurnālista tvītu, ka komunikāciju direktors ietur vakariņas ar Donaldu Trampu, viņa sievu un bijušo FOX News vadītāju Bilu Šainu, atsaucoties uz kādu Baltā nama amatpersonu.

Skaramuči esot bijis pamatīgi pārskaities, pieprasot atklāt avota vārdu. Kad Liza atteicies to darīt, viņš piedraudējis tā rezultātā atlaist visu savu komandu un pat '"nogalināt" vainīgo.

"Es viņiem lūdzu neko neplūdināt un viņi vienkārši nespēj atturēties," teicis Skaramuči. "Tu esi Amerikas pilsonis, tā ir patiesa katastrofa Amerikas valstij. Tādēļ prasu tev kā Amerikas patriotam, ļaut man saprast, kas pie tā vainojams."

Viņš norādīja, ka savai komandai pieprasījis "medusmēneša periodu" bez šādiem incidentiem, pēc kā paziņojis, ka viņa, atšķirībā no citām Baltā nama amatpersonām, neesot interese gūt mediju uzmanību.

"Es neesmu Stīvs Benons, es nemēģinu pats atsūkāt savu p*mpi," paziņoja Skaramuči. "Es necenšos pacelt savu zīmolu uz prezidenta sasodītā (orģināli - f*cking) rēķina. Esmu šeit, lai kalpotu savai valstij."

Kad Liza publicēja visu materiālu, Skaramuči sociālajos tīklos veica formālu atvainošanos, kas gan īsti nav atvainošanās.