Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS. Intars Rešetins pēc sānsoļa atgriezies pie sievas?

© Ingrīda Punka

Par pēdējo nedēļu apspriestāko notikumu viennozīmīgi kļuva Dailes teātra aktiera un režisora Intara Rešetina (37) sānsolis – jo īpaši tāpēc, ka abi ar sievu, fitnesa treneri un titulu «Mis Latvija 2002» un precēto sieviešu skaistumkonkursa «Mrs. Infiniti 2009» ieguvēju Zandu Zariņu-Rešetinu (38) tika uzskatīti par ideālu ģimeni, par teātra pasaules paraugpāri.

Ziņa, ka ģimene, kurā aug divas meitas - Elīza Marija (11) un Grēta Marija (5) -, ir izjukusi, bija negaidīts pavērsiens, kam sākumā pat negribējās noticēt. Un tomēr no drošiem avotiem tapa zināms, ka populārais aktieris ir uzsācis mīlas dēku ar BTA mārketinga un sabiedrisko attiecību departamenta direktori Elīnu Rasmani (30). Starp citu, abi bijuši pazīstami jau vismaz septiņus gadus, jo Elīna savulaik strādājusi Dailes teātrī. Vēlāk abu ceļi krustojušies TV3, kur Elīna bijusi mārketinga projektu menedžere, bet Intars filmējies seriālā «Šķiršanās formula». Viņš spēlēja žurnālistu Oskaru, kurš centās būt labs attiecību speciālists un uzturēja ļoti populāru, taču skandalozu blogu par šķiršanos. Nu aktierim būtu ko teikt arī no savas pieredzes...

Bet, kamēr vieni dzeltenie mediji Intaru un Elīnu izseko un arī it kā pieķer kopā, informējot, ka mīlnieki jau vairākus mēnešus dzīvo kopā dzīvoklī Rīgas centrā, citi raksta, ka Intars ir atgriezies ģimenē.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņa", www.vz.lv