Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Madonā ķīnietis slēpjas no žurnālistiem, saprotot, ka ir atmaskots

© Ekrānšāviņš/Bez Tabu

Madonas Veikalā “Rigo” iespējams iegādāties preces no Ķīnas - smaržu viltojumi, kosmētika, kura rotāta ar uzrakstiem ķīniešu valodā, zīmolu apavi ar greizām emblēmām un citas lietas, vēsta raidījums "Bez Tabu", kas atklāj, ka veikala īpašnieks liek darbiniekiem arī krāpties.

Bez Tabu komanda veikalā ierodas uzreiz pēc tā atvēršanas. Žurnlists iegādājas preci, bet pārdevēja naudu ieliek atvilknē, taču pēc Bez Tabu pieprasījuma izniedza arī čeku.

Parādot veikala pārdevējai nofilmēto materiālu, viņa steigšus dodas pēc it kā vadītājas.Pēc mirkļa ierodas it kā vadītāja, kura tomēr sevi dēvē tikai par pārdevēju. Arī viņa atkārtoti dodas pasaukt tiešo priekšnieku. Pēc mirkļa viņa atgriežas un paziņo, ka saimnieks atsakas no jebkādiem komentāriem.

Veikala telpās ierīkots birojs pielaikošanas kabīnē aiz kuras pēc Bez tabu ienākšanas veikalā paslēpies sēž priekšnieks. Ar žurnālisti gan pēkšņi viņš nespēj sarunāties, arē ne krieviski, kaut ieprikš tika dzirdēts, ka viņš pats šajā valodā runā.

Tā kā veikala saimnieks no komentāriem atteicās ar piefiksēto pārkāpumu raidījums devās uz Valsts ieņēmuma dienestu, kur atīzst, ka sūdzības par šo veikalu tiek saņemtas daudz. Raidījums nodeva dienesta rīcībā nofilmētos materiālus.