Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Skandalozs biznesmenis Vecrīgā notriec Ievu Branti

© F64

Pilsoniski aktīvā juriste un sabiedrisko norišu līdzdalībniece Ieva Brante sociālajā tīklā Facebook atklājusi, ka šodien viņa Vecrīgā iekļuvusi ceļu satiksmes negadījumā.

Kā raksta pati Brante, pie auto stūres bijis "tas pats skandalozais afgāņu izcelsmes Latvijas uzņēmējs, kurš iesaistīts neskaitāmos skandālos un tiesas prāvās, Gulams Mohammads Gulami".

Viņa sīkāk izstāsta par notikušo:

"Braucām ar Būu pie Strēlniekiem, braucām taisni bez manevriem pa ietves daļu, nost no automašīnām. Kāds auto no aizmugures apsteidza un hop! priekšā un nogrieza ceļu. Izvairoties no sadursmes, sabremzēju, atsitos pret apmali un abas ar Būu nokritām.. ( Autovadītājs izkāpa ārā un.. lūdzu viņam palīdzību, bet saņēmu: "Pati vainīga", autovadītājs aizgāja uz viesnīcu.

Lieki teikt, ka dzīvojamā zonā mums ir priekšroka. Lieki teikt, ka cietušam ir jāpalīdz.
Mani vienkārši atstāja.

Kamēr "cēlos un vēlos", autovadītājs atnāca, iekāpa auto un mierīgi aizbrauca.
Nobildēju, nofilmēju, saucu Ceļu policiju, Ātros izsauca jau viņi.

Autovadītājs "uzpeldēja" pēc stundas, kad policija sāka rakstīt dokumentus. Tad arī noskaidrojās, ka dienas super-varonis ir Gulami.

Jā, ir video kameras, taču tās ir uz Gulami viesnīcas. Uz policijas jautājumu par ierakstu viņš ātri atbildēja, ka kameras neierakstot un tur nekā neesot"".