Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Trīs gadus pēc nāves Ēriku Niedru vajā tiesu darbi

© F64

18. janvārī Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesa uzaicinājusi TV raidījumu vadītājas, psihoterapeites un teoloģes Annas Krimelas (agrāk Lieckalniņa) vīru Rafaelu Krimelu uz tiesas sēdi saistībā ar ļoti senu kriminālprocesu.

Uzņēmējam Rafaelam Krimelam, kam pieder «Reklāmas kompānija GRC» un «Reko GRC», ir izvirzītas divas apsūdzības - par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu un izvairīšanos no nodokļu un to pielīdzināto maksājumu nomaksas.

Uz apsūdzēto sola arī nelaiķis Ēriks Niedra

Šajā nozīmētajā tiesas sēdē ir apsūdzētas ļoti daudzas personas, un, kā apstiprināja Rafaels Krimels, starp tām ir arī TV personības Ērika Niedras vārds. Viņš apsūdzēts par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu un izvairīšanos no nodokļu nomaksas. Diemžēl Ēriks Niedra nevarēs ierasties uz tiesu, jo viņš nomira pirms trim gadiem - 2014. gada 20. decembrī. Cerams, ka Latvijas tiesu sistēma šo iemeslu uzskatīs par pietiekami attaisnojošu, lai nepiespriestu viņam smagāku sodu. Par šādu faktu, ka pēc nāves jāierodas uz tiesu, Ēriks Niedra vēl zārkā apgriezīsies uz otriem sāniem.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv