Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Bijusī sieva: Savickis un Godmanis ''vada'' Maligina meitas, lai īstenotu savas intereses

© F64

Mirušā uzņēmēja Valērija Maligina bijusī sieva izteikusi aizdomas, ka uz viņa mantojumu ir pat vairāk pretendentu, nekā varētu likties.

''Privātā Dzīve'' informē, ka V. Maligina vecākās meitas Irina un Nika nav vienīgās ar ko Signei pēc bijušā vīra nāves pasliktinājušās attiecības - draudzība izjukusi arī ar uzņēmēju Juri Savicki, kurš abām mantiniecēm kļuvis par padomdevēju.

''Valērijam aizejot mūžībā, zinot meitu raksturu, to, ka viņas ir vadāmas, Savicka kungs sapratis - šī ir iespēja īstenot savas intereses,'' domā Baldere-Sildedze, kuru arī uztrauc, ka Irinu par mantojuma aizbildni iecēlis bijušais valsts premjers Ivars Godmanis.

Kā ziņots, Savickis noliedzis jebkādu interesi par Maligina īpašumiem, visu notiekošo ap to dēvējot par ''babskije razborki''.

Lai ar to nebūtu gana, Valērija Maligina noguldījumi esot glabājusies tieši nule kā likvidācijai nodotajā ''ABLV Bank''.

Tas arī ir viens no domstarpību iemesliem - meitas pēkšņi pieņēma lēmumu no mirušā tēva konta nekavējoties pārskaitīt prom naudu.

Irinas pārstāvji to paskaidrojuši ar to, ka tobrīd parādījās ziņas par ''ABLV Bank'' problēmām un tika nolemts pasargāt viņa naudu, ziņo portāls Pietiek.com.

''Vajadzētu zināt un saprast, ka, ja šādas summas vēlas pārskaitīt un lauž līgumu, ir sods par līguma laušanu un vēl ir komisijas maksa. Kāpēc vispār ir kaut kur jāskaita. Bāriņtiesai izrādās nevajag šo pamatojumu. Kas par to maksās? Tas viss tikai pierāda, cik pamatoti notārs ir pieņēmis lēmumu par mantas apsardzību,'' sašutusi ir Baldere-Sildedze.