Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

Amerikānietes pieredze: Atkarība no seksa mani gandrīz iedzina kapā

© Barcroft Media

Amerikāniete Džeisa Dovnija apgalvo, ka viņas atkarība no nodarbošanās ar seksu gandrīz likusi izdarīt pašnāvību, vēsta "Mirror".

Sievietes dzīvē problēmas jau sākas piecu gadu vecumā, kad viņa sāka domāt par intīmām attiecībām. Pieaugot, seksuālās fantāzijas pārauga regulārās tikšanās ar vīriešiem.

30 gadus vecā sieviete apgalvo, ka pirms viņa sāka meklēt palīdzību, lai cīnītos pret savu atkarību, sekss sievietei kļuva bīstams un pat izraisīja sāpes.

"Priekš manis sekss nekad nelika justies labi," stāsta Džeisa no Teksasas štata. Sieviete apgalvo, ka bieži vien nav pat vēlējusies ar vīrieti tikties, taču tik un tā devās uz tikšanos, lai pēc nodotos intīmiem brīžiem.

Džeisa no visiem slēpa savu regulāro iziešanu no mājām, tāpat viņa skatījās pornogrāfiju darbā, lai gan viņas darba vietu ieskāva logi. Sieviete atzīst - atkarība laupīja viņas dvēseli.

Pēdējais piliens bija Džeisas centieni izdarīt pašnāvību. Internetā sieviete meklēja, kā sev atņemt dzīvību, un, kas tam nepieciešams. Džeisa laikā saprata, ko grasās izdarīt un vērsās pēc palīdzības.